ATENȚIE! Trei suceveni au fost muşcaţi de şerpi

Ultima actualizare:

    Cele trei persoane au fost mușcate de șerpi, în ultimele două zile
Cele trei persoane au fost mușcate de șerpi, în ultimele două zile

O fată în vârstă de zece ani, o femeie de 43 de ani şi un bărbat de 31 de ani au fost muşcaţi de şerpi în ultimele două zile, informează Mediafax. Ei au primit tratament de specialitate la Spitalul Judeţean Suceava, care însă şi-a epuizat stocul de ser antiviperin.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Suceava, Adrian Popescu, în zona Vatra Dornei au fost înregistrate în ultimele două zile trei cazuri de oameni muşcaţi de şerpi.

O femeie de 43 de ani din Dorna Candrenilor a fost muşcată, duminică, de un şarpe la un deget al mâinii stângi, iar luni au mai fost aduşi la spital un bărbat de 31 de ani, din comuna Iacobeni, muşcat de o viperă la piciorul stâng, şi o fetiţă de zece ani care a fost muşcată de un şarpe de gamba dreaptă.

Directorul medical al Spitalului Judeţean Suceava, dr. Tiberius Brădăţan, a declarat că cei trei pacienţi sunt în afara oricărui pericol, au fost deja externaţi şi că li s-a administrat ser antiviperin, fiind epuizat stocul de astfel de ser al spitalului.

El a precizat că se aşteaptă repartiţia dozelor de ser antiviperin solicitate prin comandă furnizorului, iar, dacă va fi nevoie, până la completarea stocului, spitalul a informat DSP Suceava pentru a putea apela la unitățile spitalicești din judeţele limitrofe care mai au în stoc acest tip de ser.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Statiunea Moneasa jpg
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net