Atenție la numerele de telefon lăsate în geamul mașinii!

Ultima actualizare:

    Un suspect de șantaj a fost reținut iar marți va fi dus la Parchet pentru mandat de arestare
Un suspect de șantaj a fost reținut iar marți va fi dus la Parchet pentru mandat de arestare

O femeie de 28 de ani din București care și-a pus telefonul în geamul mașinii pentru a fi sunată în cazul unor probleme de parcare, a fost terorizată de un individ care a urmărit-o. Potrivit news.ro, bărbatul de 30 de ani, recidivist, a fost reținut pentru hărţuire şi distrugere, după ce a zgâriat cu o furculiţă maşina femeii care a refuzat să dea curs avansurilor sale

Potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei Capitalei, la începutul lunii august, o tânără de 28 de ani a sesizat lucrătorii Secţiei 1 despre faptul că, în timp ce se deplasa pe jos pe o stradă din Sectorul 1 spre locul de muncă, a fost abordată de un bărbat necunoscut care i-a spus că vrea să fie ”sclavul ei”. Mai mult: în aceeași zi, în timp ce se afla la serviciu femeia a fost sunată pe numărul său de telefon mobil, ocazie cu care, acesta i-a făcut propuneri cu tentă sexuală, ameninţând-o totodată cu distrugerea autoturismului.

În urma cercetărilor, poliţiştii au identificat un bărbat de 30 de ani, stabilindu-se că, la jumătatea lunii aprilie,  acesta ar fi lăsat în mânerul portierei autoturismului aparţinând persoanei vătămate mai multe bilete prin care îi solicita să îl sune la un număr de telefon.

Extinzând cercetările, a rezultat că bărbatul a luat numărul de telefon afişat de tânără pe bordul autoturismului, parcat pe o stradă din Sectorul 1, şi în repetate rânduri i-a trimis mesaje cu conţinut vulgar şi i-ar fi zgâriat cu o furculiţă maşina, iar în data de 9 august a abordat-o pe stradă.

În cursul zilei de marţi, suspectul care are antecedente penale va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net