Aşa e la singurul club de swingeri din ţară!

Ultima actualizare:

    Cluburi de swing în România sunt multe. Important e să-l alegeţi pe cel care vă satisface nevoile sexualeFoto: Click!
Cluburi de swing în România sunt multe. Important e să-l alegeţi pe cel care vă satisface nevoile sexualeFoto: Click!

Sex în grup, show lesby, baie cu şampanie şi dansuri la bară. Asta vă aşteaptă în noaptea dintre ani dacă alegeţi să petreceţi la “Revelionul sexului” în singurul club de swingeri din ţară. Cuplurile plătesc pentru distracţie, băutură şi mâncare 800 de lei.

Petrecerea de Revelion de anul acesta va fi una de pomină pentru 30 de cupluri fără inhibiţii. Noaptea dintre ani îi va prinde pe toţi în acelaşi pat, în ”Attraction Club”, singurul local de swing din Capitală în care sexul este permis. Mai ales cu alt partener. Dacă vreţi să intraţi în 2016 altfel decât în mod obişnuit, nu rataţi să vă rezervaţi locuri.

“Veţi avea parte de orgii sexuale şi vi se vor îndeplini cele mai arzătoare fantezii. Cupluri, femei şi bărbaţi, toţi se întâlnesc în «Attraction Club» şi se lasă purtaţi de dorinţele carnale şi îşi arată talentul în practicarea sexului. E noaptea în care inhibiţiile nu au voie să existe”, anunţă organizatorii. Cuplurile plătesc 800 de lei, bărbatul singur – 500 de lei, iar femeia neînsoţită – 300 de lei.Pe lângă sex în toate poziţiile, vi se oferă mâncare sub formă de bufet suedez premium, cu gustări reci şi calde, dar şi băuturi, de la răcoritoare la vin şi tărie. Totodată, mai multe dansatoare sexy vor încinge atmosfera cu show-uri lesby. Rezervările se fac pe site-ul clubului. Şi anul trecut, 22 de cupluri au ales să intre în Noul An altfel decât toţi ceilalţi. Şi, pe lângă dans, mâncare şi voie bună, s-au ales cu experienţe demne de scenele din filmele pentru adulţi.

Le vrei în pat în noaptea de Revelion? Uite cât te costă!


    Preţurile variază în funcţie de preferinţe
Preţurile variază în funcţie de preferinţe

Poţi să închiriezi o „fetiţă”

Eşti singur în noaptea dintre ani sau eşti sătul de aceleaşi petreceri burlăceşti de până acum?

Pentru câteva sute de lei, vei avea parte, garantat, de cel mai fierbinte Revelion! Damele de companie se închiriază cu ora în noaptea dintre ani, iar cererea este atât de mare că abia mai poţi găsi câteva disponibile. Şi, dacă le găseşti, trebuie să le rezervi din timp, că altfel rişti să rămâi cu ochi în soare. Reporterii Click! au reuşit cu greu să tocmească câteva tinere disponibile, la preţuri „accesibile”. Nu de alta, dar tarifele au explodat peste noapte, astfel că trebuie să scoţi bani grei din buzunar pentru câteva ore de huzur în braţele unei dame de companie în noaptea de Revelion. Tarifele fetelor pornesc de la 200-300 € şi pot sări lejer de 1.000 €, în funcţie de preferinţele clienţilor în materie de sex. „Nu pot să las mai jos de o mie de euro. Sunt totuţi câteva ore bune. Dar nu o să regreţi: facem oral neprotejat şi sunt deschisă la orice fantezie de-a ta”, ne ademeneşte Alina, o escortă de lux de 21 de ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net