Arestat că a făcut sex cu o copilă de 12 ani

Ultima actualizare:

    Bărbatul de 27 de ani a fost reţinut de oamenii legii
Bărbatul de 27 de ani a fost reţinut de oamenii legii

S-a iubit cu vecina sa minoră şi a fost arestat de poliţişti.

Chiar dacă relaţia sexuală a fost consensuală, bărbatul a fost încătuşat. Vorbim despre un gorjean de 27 de ani din oraşul Novaci, care  a fost reţinut sâmbătă seară. Cei doi ar fi avut o relaţie de iubire, iar poliţiştii s-au autosesizat când au aflat de la localnici că tânărul întreţinea relaţii sexuale cu minora, de câteva zile.

Surse din anchetă susţin că fetiţa şi tânărul au vorbit prima dată pe Facebook, după care au decis să se întâlnească la Gilort. După ce s-au întâlnit, minora a mers de bunăvoie acasă la bărbat. Tânărul a fost dus încătuşat în faţa procurorilor pentru a fi audiat. Un alt tânăr din Dolj este cercetat pentru act sexual cu un minor, după ce a făcut sex cu prietena sa de 14 ani, el având 24 de ani. Mama fetei l-a denunţat la Poliţie, iar băiatul se află sub control judiciar.

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net