Arestare Elena Udrea. Cele mai bune glume

Ultima actualizare:
Asta e explicaţia gestului Elenei Udrea din Parlament
Asta e explicaţia gestului Elenei Udrea din Parlament

Suntem un popor amator de umor şi evenimentele care se petrec în societate pot fi o sursă de inspiraţie pentru imaginaţia celor mai miştocari dintre noi. Arestare Elena Udrea a fost unul dintre cele mai căutate construcţii de cuvinte în categoria imagini ale motoarelor de căutare de pe internet.

Ziua de marţi a părut cea mai lungă de până acum pentru Elena Udrea. A ajuns la sediul DNA în jurul orei 12.00 şi a plecat încătuşată după aproape 10 ore petrecute cu procurorii, spre arestul Poliţiei Capitalei unde va sta pentru 24 de ore. Deşi surse din DNA susţineau că Elena Udrea (41 de ani) a stat aproximativ 8 ore din cele 10 studiind dosarele, cei de la Timesnewroman.ro au descoperit "adevăratul" motiv.

Elena Udrea ar fi încercat să doboare recordul mondial deţinut de Florin Piersic la vorbit fără oprire. "Deja a spulberat recordul Monicăi Tatoiu, marea sa rivală feminină, și se apropie vertiginos de recordul lui Florin Piersic, cel care a reușit să vorbească despre o filmare cu Marga Barbu și Ion Besoiu timp de 288 de ore. «Din momentul în care Elena Udrea a ieșit de la DNA, gura nu-i mai tace», spune reprezentantul Guiness Book în România. «Abordează teme extrem de variate, de la respectul pe care îl poartă justiției până la acuze dure la adresa serviciilor secrete. Pare că nu se mai poate opri din vorbit, deci recordul lui Florin Piersic este ca și depășit». Dealtfel, la CNA au sosit până acum câteva mii de plângeri, de la bărbați care spun că în ultimele 12 zile au auzit-o pe Udrea turuind la toate posturile TV mai mult decât soacra și nevasta la un loc, de la începutul anului și până acum. Câteva sute de bărbați chiar și-au spart televizoarele, iritați că o aud încontinuu pe Elena Udrea", scriu jurnaliştii Timesnewroman.

Arestare Elena Udrea: Ce a însemnat de fapt gestul controversat din Parlament

Fosta «Blondă de la Cotroceni» şi-a dus în timpul şedinţei din Parlament, în care se vota avizarea arestării sale de către DNA, degetul arătător al mâinii drepte în dreptul nasului. Lumea a încercat să atribuie acest gest unei ameninţări de răzbunare, unei ameninţări de moarte sau tăcerii absolute. La interlopi, semnul se traduce ca o ameninţare pentru cei care au trădat. În Statele Unite ale Americii, semnul este cunoscut ca ”smell fishy” şi îi indică celui vizat faptul că va ajunge cu peştii pe fundul oceanului. O a treia abordare a gestului este semnul masonic al tăcerii. Elena l-ar fi făcut pentru a-i asigura şi pe cei care mai erau implicaţi că ea va păstra secretele indiferent de ce se va întâmpla. Adevărul este însă departe. Elena Udrea era deranjată de mirosul din Parlament.


    Asta e explicaţia gestului Elenei Udrea din ParlamentFoto doardebine
Asta e explicaţia gestului Elenei Udrea din ParlamentFoto doardebine

Arestare Elena Udrea: Ce a făcut la DNA fostul ministru

Arestare Elena Udrea: «Nu plânge Leană»

Piesa interpretată de Adda "Nu plânge Ana", a fost adaptată de internauţi şi a luat naştere balada "Nu plânge Leană".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net