Andreea Cosma: ”Procurorul Negulescu a fabricat dosare la toată familia”

Ultima actualizare:

    Andreea Cosma
Andreea Cosma

Deputatul PSD, Andreea Cosma, fiica fostului președinte al Consiliului Județean Prahova, Mircea Cosma, a făcut aseară declarații incediare la adresa procurorului DNA Mircea Negulescu. Aceasta spune că era hărțuită de bărbat și că a pus-o sub control judiciar pentru că era gelos.

”Am avut o relaţie de prietenie. O relaţie platonică cu domnul procuror Negulescu. Nu a existat o relaţie sexuală. L-am cunoscut întâmplător undeva la jumătea anului 2013. A venit însoţit de un client în biroul meu notarial. A început să-mi facă o serie de avansuri. A început să-mi facă curte. A încercat să mă cucerească sentimental, dar încercarea a fost nereuşită. Îmi trimitea flori, prăjituri printr-un prieten foarte apropiat, domnul Dragomir”, a mărturisit Andreea Cosma la România TV.

”Mi-a spus că-mi deschide dosar pentru trafic neautorizat de zbor”

Aceasta spune că nu cedat avansurilor, astfel că după șase luni  a fost sunată de celebrul procuror, care i-a transmis că dacă nu se prezintă într-o oră la Parchet va fi arestată.

”Am ajuns și mi s-a spus că mi se deschide urmărirea penală pentru trafic neautorizat de zbor. Adică a făcut mișto de mine. Mi-a zis că o să mă lase fără casă, fără meserie...copilul va ajunge pe drumuri, iar tatăl meu va trebui să-și dea demisia că altfel voi fi arestată. În paralel a deschis dosare pe numele fratelui și al tătălui. Întâi a avut o atitudine de cuceritor. A vrut să arate cât de puternic este, că mă aruncă în pușcărie. Au durat circa șase luni aceste acțiuni, timp în care mi-a venit în casă cu mascații, mi-a ridicat 26.000 de documente de la biroul notarial,  mi-a încărcat toată arhiva în saci, a început să șantajeze angajatele de la notar că le aruncă în pușcărie dacă nu fac denunţuri împotriva mea. N-am mai putut să lucrez cu secretara pentru ca i-a dat control judiciar”, mărturisește Andreea Cosma.

S-au întâlnit noaptea într-un cimitir

Iar hărțuirea nu se oprește aici. Tânăra spune că a fost pusă sub control judiciar de către procuror, care i-a invocat faptul că ”este gelos și nu mai mă lasă să mă deplasez decât pe ruta București- Ploiești”.

Apoi au început întâlnirile.

”Prima a fost la un cimitir din Ploiești. Eram foarte emoționată. L-am anunțat pe fratele meu să știe de mine. A doua a fost în parcarea de la Românești. A vrut să-și arate dragostea față de mine. Am mai fost la un lac pe ruta București - Ploiești…l-am refuzat diplomat. I-am spus că nu pot să întrețin nici o relație atâta timp cât e însurat”, povestește Andreea.

O chema la DNA ca să-i cânte la chitară

Și după ce a ajuns la DNA, Mircea Negulescu a continuat să o caute. Ba mai mult, o chema des la el birou.  ”Stăteam câte zece minute. La un moment dat m-a invitat în biroul său și mi-a cântat la chitară. Mi-a spus că vrea să creștem împreună o pisică. Am ales una bengaleză... Acest om avea deviații comportamentale. Tot ce a trecut în dosarul penal au fost invenții. Am luat clasare pe dosarul instrumentat de dumnealui pentru că faptele nu există”, a conchis Andreea Cosma.  

image
image
image
image
image
image
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net