Anchetă penală în cazul elevei dispărute în Retezat. Daliana Rădoi e de negăsit

Ultima actualizare:

    Daliana Rădoi este de negăsit de miercuri, 20 august
Daliana Rădoi este de negăsit de miercuri, 20 august

Procurorii au deschis dosar penal în cazul fetiţei dispărute în Munţii Retezat. Daliana Rădoi este de negăsit de miercuri, 20 august.

Timp de o săptămână, în fiecare zi, poliţiştii, jandarmii montani, angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, salvamontiştii şi pădurarii au căutat-o pe teritoriul Parcului Naţional Retezat, dar nu au dat de urma ei.Procurorii au deschis un dosar penal, iar în vizorul anchetei se află preotul care a organizat tabăra, dar şi muncitorii care au întâlnit-o pe fată şi care au lăsat-o să plece singură noaptea. Dacă va fi găsit vinovat, preotul ar putea ajunge la închisoare, informează romaniatv.net.

Între timp, salvamontiştii şi jandarmii caută fata dispărută în zona văilor din jurul barajului Gura Apelor. O altă pistă este urmată de anchetatori după ce un bărbat a sunat la 112 şi a susţinut că a văzut-o pe fată în autogara din Cluj. Acum sunt vizionate înregistrările de pe camerele video din autogară.

Daliana a fost văzută ultima oară în zona barajului de la Gura Apei. Ea a dispărut în timp ce se afla în tabără cu alţi 25 de copii şi plecaseră pe un traseu însoţiţi de un preot.

Fata dispărută are în jur de un metru cincizeci înălţime, 55 kg, ochi verzi şi părul şaten, tuns scurt.

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net