Amendat de Poliţia Rutieră cu 9.000 de lei! Ce făcuse şoferul inconştient

Ultima actualizare:

    Foto: "Adevărul"
Foto: "Adevărul"

Episod usturător, în weekend, pentru conducătorul auto al unui microbuz. Incidentul s-a petrecut în judeţul Galaţi, la un control de rutină al poliţiştilor. Agenţii i-au testat pe şoferi în legătură cu consumul de alcool, însă au fost verificate şi respectarea condiţiilor stabilite de licenţa de transport şi starea tehnică a maşinilor.

Poliţiştii au descoperit situaţii care nu doar că erau în afara legii, dar arătau de-a dreptul inconştienţa şoferilor. Astfel, un microbuz care circula pe direcţia Galaţi -  Târgu Bujor - Drăguşeni  avea la bord nu mai puţin de 28 de persoane, adică două pe loc, având în vedere că, potrivit autorizaţiei de transport, autovehiculul avea doar 14 scaune. Cum şoferul maşinii nu avea nici tabelul nominal al călătorilor (fiind o cursă organizată, legea impune un astfel de document), s-a ales cu o amendă record: 9.000 de lei! De altfel, aceasta este cea mai mare amendă primită vreodată de un şofer din judeţul Galaţi. Amendat a fost şi şoferul unui microbuz de marfă care transporta oameni în partea din spate a maşinii. 

image
image
image
image
image
image
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net