Amanta lui Nichita: "M-a ameninţat, m-a lovit! Am înregistrări!" Cum se apără edilul

Ultima actualizare:

    Amanta lui Nichita a depus o nouă plângere penalăFoto Click!
Amanta lui Nichita a depus o nouă plângere penalăFoto Click!

Amanta lui Nichita face, mai nou, acuzaţii grave la adresa edilului oraşului Iaşi. Tânăra Adina Samson (33 de ani) mărturiseşte că a fost bătută şi ameninţată cu moartea de Gheorghe Nichita (58 de ani), în repetate rânduri.

Amanta lui Nichita a început să facă tot mai multe dezvăluiri! Aceasta susţine că ar avea înregistrări care demonstrează că a fost ameninţată. "De ziua lui, de Sfântul Gheorghe, m-a ameninţat că mă distruge şi că acesta va fi singurul lui scop în viaţă", a spus, marţi (5 mai), Adina Samson.

Amanta lui Nichita şi primarul din Iaşi au avut o relaţie amoroasă timp de câțiva ani
Amanta lui Nichita şi primarul din Iaşi au avut o relaţie amoroasă timp de câțiva ani

"M-a lovit! Am înregistrări!", a mai spus amanta lui Nichita, potrivit Antena 3. Adina Samson a dezvăluit, totodată, că relaţia ei cu primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita, a durat câţiva ani buni.

Amanta lui Nichita loveşte, primarul reacţionează: “O să vină momentul când o să spun totul”

La rândul său, edilul oraşului Iaşi a precizat că va face dezvăluiri şocante, la un moment dat. "Am fost tipul un om al dialogului şi am încercat să comunic, indiferent de subiecte (...) O să vină şi momentul când o să spun tot ceea ce e de spus şi inclusiv tot ceea ce poate e senzaţional", a declarat primarul din Iaşi, despre scandalul în care este implicat, cu amanta lui Nichita, potrivit aceleiaşi surse.

Amanta lui Nichita, bătută pentru că nu a vrut să se mărite cu primarul

Adina Samson, amanta lui Nichita, cel care a pus Poliția Locală s-o urmărească, a mai declarat că Gheorghe Nichita a bătut-o și a terorizat-o. „Relația pe care am avut-o cu dumnealui a durat câțiva ani, dar n-a divorțat din cauza mea. Anul trecut, m-a bătut, mi-a dat două palme, pentru că era gelos și n-am vrut să mă căsătoresc cu el. Atunci, am hotărât să plec. I-am dat mesaj și i-am spus că mă duc să depun plângere la Poliție, iar el mi-a zis că singurul loc în care o să merg este la Starea Civilă, ca să ne căsătorim”, a mărturisit Adina Samson.

Aceasta a mai spus că, în octombrie 2014, a depus o plângere la Parchet, pe care, însă, a retras-o în noiembrie 2014. Angajata Primăriei Iași a mai precizat că Nichita a început s-o amenințe când a aflat că ea are o altă relație. „Am început o altă relație. El a aflat, iar, anul acesta, de Sfântul Gheorghe, m-a amenințat că mă va distruge. Am o înregistrare cu el când mă amenință. A pus Poliția Locală să mă urmărească. Am fotografii cu mașinile care mă urmăreau. A pus două persoane, despre care am aflat ulterior că fac parte dintr-un clan de interlopi, să mă amenințe. Mă aflam la mall cu o persoană, când cei doi au venit și ne-au amenințat”, a adăugat Adina Samson, amanta lui Nichita.

Gheorghe Nichita, primar al oraşului Iași de mai bine de 12 ani, se află sub control judiciar, deoarece a folosit Poliţia Locală pentru a-şi supraveghea amanta. Blonda a fost urmărită în intervalul 25-27 martie 2015. Edilul era gelos că ea avea un alt iubit. Adina Samson, amanta lui Nichita, a ajuns la Primăria Iaşi în urmă cu opt ani. După ce a lucrat în mai multe birouri, de-a lungul timpului, Samson a devenit inspector de specialitate la Primărie, lucru care i-a permis să se mute într-un birou alăturat celui pe care îl deţine Nichita. Aşa s-au cunoscut mai bine şi au devenit amanţi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net