«Am omorât-o că mi-a cerut bani pentru iubit»

Ultima actualizare:

    Cerasela a fost înjunghiată de soţul său cu o baionetă
Cerasela a fost înjunghiată de soţul său cu o baionetă

Constantin Fântânaru a fost găsit spânzurat, sâmbătă dimineaţă (3 octombrie). Înainte de a-şi lua viaţa, el a vorbit la telefon cu rudele, cărora le-a spus de ce şi-a ucis soţia cu baioneta. Apoi, i-a dat un mesaj fiicei aflate în spital şi i-a cerut iertare pentru tot.

Rudele familiei Fântânaru din localitatea vasluiană Poieneşti sunt distruse de tragedia care s-a abătut asupra lor. În doar patru zile, viaţa le-a fost dată peste cap. Crimă, înjunghiere şi sinucidere. Toate au fost comise de Constantin Fântânaru, un bărbat de 45 de ani, care, miercuri (30 septembrie), şi-a ucis soţia cu o baionetă, şi-a înjunghiat grav fiica de 16 ani, iar, sâmbătă (3 octombrie), s-a sinucis.

Înainte de a se spânzura de un copac de la marginea unei păduri, Fântânaru şi-a sunat, pe rând, rudele. Apoi, i-a dat un mesaj fiicei, care se află în spital în stare gravă. I-a cerut iertare pentru ce i-a făcut, mărturisind că n-a vrut s-o rănească. Bărbatul i-a povestit, de altfel, unui apropiat că fata s-a băgat între el şi soţie în momentul în care o lovea cu baioneta şi a rănit-o fără să vrea. Fântânaru i-a mai spus că dezastrul s-a declanşat atunci când soţia sa, Cerasela, i-a cerut 4.000 de euro pentru iubitul ei, care ar fi suferit un accident de maşină în Italia. Constantin ştia de relaţia celor doi şi o acceptase, spunea el. Potrivit rudelor sale, chiar i-ar fi dat soţiei 40.000 de euro, bani cu care aceasta i-a cumpărat iubitului un apartament în municipiul Vaslui.

simeon stalpnicul png

„I-a sărit muştarul când a întrebat-o pentru ce îi mai trebuie 4.000 de euro. Când a aflat răspunsul, a pus mâna pe cuţit şi a dat fără să se uite unde loveşte”, a povestit, pentru vremeanoua.ro, o cunoştinţă a lui Fântânaru. Aceasta mai spune că bărbatul închidea ochii când soţia se întâlnea cu iubitul ei, la câţiva metri de casă, pe marginea unui podeţ. „Mulţi i-au spus să divorţeze, dar nici nu vroia să audă. Spunea că o iubeşte. Ba chiar acceptase ca ea să se mute cu iubitul ei în vilă şi el să stea în casa mică”, a adăugat persoana respectivă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
man 979980 1280 jpg
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net