«Am câştigat cu Click!MANIA un aparat de aer condiţionat»

Ultima actualizare:

    Zamfir Stan îşi va răcori  casa cu premiul  de la Click!MANIA
Zamfir Stan îşi va răcori casa cu premiul de la Click!MANIA

Click!MANIA are mii de surprize pentru cititorii săi fideli. Un bucureştean de 71 de ani tocmai a intrat în familia norocoşilor care s-au ales cu premii la concursul nostru.

Zamfir Stan se mândreşte că de ani buni nu a ratat nici o ediţie a ziarului preferat. Zilele trecute, Click! l-a recompensat din plin: bărbatul a câştigat cu Click!MANIA un aparat de aer condiţionat performant.

”Parcă aţi ştiut ceva. Suntem cu casa în renovare şi, când terminăm, vom monta instalaţia. Este fix ce ne trebuia, căci lucrările costă destul de mult şi nu cred că ne-ar fi rămas bani să mai investim şi în aerul condiţionat. Acum, cu ajutorul vostru, vom avea confort în casă”, ne-a spus bucureşteanul.

Şi tu te poţi număra printre norocoşi. Click!MANIA ţi-a pregătit peste 4.000 de premii, iar valoarea totală a câştigurilor sare de 340.000 de lei. Sunt în joc: un autoturism Dacia Logan, în valoare de peste 34.000 de lei, premii în bani (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), telefoane, aparate de aer condiţionat, cărucioare de cumpărături, pături pliabile, vase de bucătărie şi multe altele. 

Avem şi peste 1.600.000 de lozuri cu reduceri la diverse produse din cele 3 game de produse aparţinând Studio Moderna (Dormeo, Delimano, TopShop) conform ofertelor prezentate zilnic în paginile de concurs din ziarele Click! şi Click! de Duminică. Mult succes!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net