Alarmă falsă! Codruţ Marta nu a fost găsit

Ultima actualizare:

    Codruţ Marta
Codruţ Marta

Conform unor zvonuri apărute azi dimineaţă, Codruţ Marta (fostul şef de cabinet al lui Sorin Blejnar), care este urmărit prin Interpol de zece luni, ar fi fost găsit.

Marta, care a fost dat dispărut în luna mai anul trecut, ar fi fost localizat, potrivit realitatea.net. De asemenea, aceleaşi surse susţin că şi casa acestuia din Monaco a fost percheziţionată.

Totodată, oficialii Interpol și cei ai Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR) dezmint informația potrivit căreia Codruț Marta ar fi fost localizat. “Nu știm unde se află Codruț Marta. Nu a fost localizat de Interpol. Nu am primit nici o informare în acest sens de nicăieri”, au declarat pentru Sursa Zilei, oficiali ai Poliției Române.

Codruţ Marta este urmărit penal într-un dosar de evaziune fiscală, sub acuzaţia de constituire a unui grup infracţional. În acelaşi dosar, Sorin Blejnar este acuzat de complicitate la evaziune fiscală şi de sprijinirea unui grup infracţional organizat. Gruparea ar fi prejudiciat statul cu peste 15 milioane de euro, pentru că nu ar fi plătit taxele necesare pentru vânzarea mai multor produse petroliere.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net