Agresorul salvamontistei de la Straja, bătăuș cu acte-n regulă

Ultima actualizare:

    Constantin Sorin Palesică, cel care a bătut-o pe tânăra salvamont și a lăsat-o în stare de inconștiență.Foto Adevărul.ro
Constantin Sorin Palesică, cel care a bătut-o pe tânăra salvamont și a lăsat-o în stare de inconștiență.Foto Adevărul.ro

Bătăușul care a snopit-o în bătaie pe tânăra salvamont într-un local din stațiunea montană Straja a fost arestat și urmează să fie anchetat penal pentru infracțiuni de violență, informează Adevărul.ro.

Potrivit sursei citate, Interlopul se numește Constantin Sorin Palesică, are 33 de ani și este un recidivist. Încă din 2006 acesta a fost implicat în răpirea și schingiuirea unui tânăr care apoi a fost lăsat într-o stare gravă în Defileul Jiului.

Când forțele de ordin au ajuns la localul unde a fost bătută tânăra salvamont, Palesică a devenit din nou violent și chiar l-a amenințat cu moartea pe unul dintre polițiști. „Îți dau somn, bulangiule, hai să ne batem”, a fost reacția bătăușului.

Fiind implicat în răpirea și maltratarea tânărului din Petroșani, Palesică a fost judecat și condamnat la șapte ani de închisoare. Tânărul agresat se numește Lucian Mihăiasă și a fost forțat în martie 2006 să se urce într-un taxi, după care a fost bătut cu un obiect contondent și mușcat de câinii de luptă ai agresorilor. După ce a fost maltratat, tânărul a fost dus în Defileul Jiului, unde a fost lăsat într-o baltă de sânge. Palesică s-a aflat printre condamnații în acest caz, dar a fost eliberat în 2013 din închisoarea Aiud.

Sâmbătă dimineața, 6 februarie, tânăra salvamont în vârstă de 21 de ani, Miruna Inel, a fost bătută crunt în acel bar, iar după cum sugerează și imaginile suprinse pe camerele de supraveghere, nimeni nu a îndrăznit să sară în ajutorul fetei. Aceasta a primit mai multe lovituri în piept și în față, din cauza cărora a leșinat, fiind apoi scoasă pe brațe din local. La scurt timp după aceea, un alt angajat al barului și un DJ au fost și ei agresați fizic de către Sorin Palesică. Abia după sosirea jandarmilor acesta a fost imobilizat.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi al Județului Hunedoara, „jandarmii montani s-au deplasat în localul respectiv și au identificat un tânăr de 33 de ani, domiciliat în municipiul Lupeni, care lovise mai multe persoane, printre care și o tânără aflată în stare de inconștiență, care a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la spital. Jandarmii montani l-au încătușat pe agresor și l-au condus la sediul Postului de Jandarmi din stațiune, unde l-au sancționat cu amendă contravențională în valoare de 1 000 de lei, în conformitate cu Legea 61/1991. Apoi jandarmii montani au predat agresorul Poliției municipiului Lupeni.”

Sorin Palesică a fost audiat de Poliția Lupeni duminică dimineață și urmează să se prezinte în fața magistraților pentru a fi judecat pentru faptele comise. În acest caz este cercetat și jandarmul Sorin Moldovan, care s-a aflat la masă cu agresorul și nu a intervenit pentru a opri bătaia. Deși nu era în timpul serviciului, legea îl obligă pe jandarm să intervină în astfel de cazuri.

Vezi pe Adevărul.ro imaginile cu tânăra bătută până la leșin!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net