Aglomerație de nedescris la stația de metrou Pipera! Care este motivul

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Haos și mulți nervi la gura de metrou Pipera! Zeci de oameni au așteptat minute în șir, în jurul orei 18:00, să intre în stație.

Numai la un meci de fotbal vezi atâția oameni așteptând să treacă de porțile de acces. Imaginile nu sunt de la vreun stadion, ci de la stația de metrou Pipera, la o zi după ce au fost montați noii turnicheți. Problema e că și peronul dinspre sensul de mers spre oraș era ticsit de călători. Aglomerația era de nedescris și, în orice moment se putea întâmpla un accident. Motivul? Noii turnicheți montați de Metrorex nu fac față fluxului de oameni în orele de vârf. 

Stația de metrou Pipera are o singură cale de acces. Aceasta este luată cu asalt în fiecare zi lucrătoare de corporatiștii care își termină programul în intervalul 18:00 - 19:00. Înainte, se mai găseau soluții pentru a se fenta aglomerația. Cei care dețineau un abonament aveau prioritate printr-un turnichet special. Acum, oamenii stăteau chiar și 20 de minute ca să ajungă în stație. 

Noii turnicheți funcționează mult prea lent iar cozile care se formează se întind de la punctul de acces spre stație până aproape de linia de tramvai dinspre Bulevardul Dimitrie Pompei! 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net