Adrian Criţ, cel mai efemer director al RATB

Ultima actualizare:

Toţi membrii Consiliului de Administraţie (CA) au votat azi revocarea din funcţie a lui Adrian Criţ şi alegerea lui Viorel Popescu în funcţia de preşedinte al CA. Această funcţie i-a adus şi postul de director general al RATB. Dintre toţi şefii RATB, Adrian Criţ a stat la cârma Regiei cel mai puţin: mai puţin de un an şi cinci luni (din iunie 2010 până în noiembrie 2011). Înainte lui, Gheorghe Aron a fost director între anii 2004 şi 2010. Traian Neghirlă a „domnit” între anii 2000 şi 2004, însă cel mai longeviv a fost Gheorghe Popescu, omul care a condus fostul ITB de la începutul anilor ’90 până în 2000.

Ce planuri are actualul directorActualul director general al RATB, Viorel Popescu, este membru PDL sector 4. El a ajuns la conducerea Regiei la propunerea colegilor din filială, membrii ai Consiliului General Bucureşti. Acesta a declarat imediat ce numele său a fost menţionat ca posibil înlocuitor al lui Criţ că a identificat câteva probleme ale Regiei. Una e că autobuzele întârzie în staţii, iar alta se referă la faptul că pe anumite linii circulă prea puţine, în vreme ce pe altele sunt prea multe.

Pentru început, însă, „RATB trebuie să fie pregătită pentru sezonul rece. Trebuie făcute acele revizii la autobuze, troleibuze care nu sunt făcute de mult timp. Trebuie lucrat la frecvenţa circulaţiei pentru că cererile sunt foarte mari. Şi politica salarială este o problemă”, a declarat Popescu pentru b365.ro. Totodată, Viorel Popescu crede că introducerea autobuzelor de noapte a fost o decizie bună a fostului director, motiv pentru care cursele vor continua. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
monezi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net