Adolescente dispărute după ce au fost certate de profesor

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Zeci de oameni caută o adolescentă de 15 ani din Iaşi, plecată de acasă de două zile, împreună cu o colegă, după ce ar fi fost certate de către un profesor deoarece au făcut un cont de Facebook fals cu numele lui şi ar fi fost ameninţate cu corigenţa.

Cele două adolescente sunt eleve în clasa a 8-a la şcoala din localitatea ieşeană Moşna, iar marţi, profesorul de istorie le-a certat şi le-a ameninţat că le lasă corigente după ce fetele făcuseră un cont de Facebook fals cu numele cadrului didactic şi publicaseră acolo mai multe fotografii cu acesta şi cu familia lui, transmite MEDIAFAX.

Speriate, fetele au fugit de la şcoală şi nu s-au mai întors acasă. Imediat au fost alertaţi părinţii şi autorităţile, care au început căutările.

"Imediat ce nu s-au prezentat la oră profesorul a anunţat directorul şcolii, directorul ne-a sesizat pe noi, cei de la Primărie, şi am început căutările, care marţi au avut loc până la ora 23. Din păcate numai o fată a fost găsită, cealaltă, cu voia lui Dumnezeu sperăm să o găsim mâine (joi)", a declarat primarul din Moşna, Georgel Popa.

Noaptea de marţi spre miercuri cele două fete ar fi petrecut-o pe câmp, la mai bine de 20 de kilometri de satul în care locuiesc. În cursul zilei de miercuri au fost văzute pe o şosea de către un localnic, care a convins-o pe una dintre ele să se întoarcă acasă.

Părinţii Siminei, fata de 15 ani care este acum căutată de către autorităţi şi localnici din trei comune, sunt disperaţi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Iaşi, inspectorul Anca Vâjiac, tânăra de 15 ani este căutată de către poliţişti, polişti de frontieră, pompieri şi jandarmi, iar în sprijinul acestora a fost şi un echipaj al Unităţii Speciale de Aviaţie de la Iaşi, care a survolat zona cu un elicopter.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net