Adolescentă grav rănită în Focșani după ce s-a electrocutat pe un vagon de tren pe care urcase să facă selfie

Ultima actualizare:

    Paramedicii au reușit să stabilizeze tânăra amatoare de selfiuri extreme
Paramedicii au reușit să stabilizeze tânăra amatoare de selfiuri extreme

O adolescentă de 16 ani din Adjud a fost grav rănită, luni seară, după ce s-a urcat pe un vagon de tren pentru a-și face selfie și s-a electrocutat la firele de înaltă tensiune. Potrivit corespondentului Mediafax, tânăra a suferit arsuri pe mare parte a corpului și a fost adusă cu elicopter SMURD la București

Potrivit anchetatorilor, adolescenta de 16 ani a mers luni seară împreună cu două prietene în triajul Stației CFR Adjud, într-o zonă în care sunt mai multe vagoane în conservare.

Adolescenta s-a urcat pe un vagon, cel mai probabil cu intenția de a face selfie, și s-a apropiat prea mult de linia de înaltă tensiune, ceea ce a dus la formarea unui arc electric. Fata s-a electrocutat, suferind arsuri pe mare parte a corpului.

Un bărbat care trecea prin zonă a văzut ce s-a întâmplat și a sunat la 112, iar adolescenta a fost dusă cu o ambulanță la Focșani, de unde a fost preluată de un elicopter SMURD și transportată la Spitalul de Arși din București.

”Adolescenta a a suferit arsuri pe mai mult de 90% din suprafața corpului. A fost intubată, ventilată mecanic, stabilizată și predată elicopterul SMURD Galați, care a dus-o la Spitalul de Arși din Capitală”, a declarat medicul Dorinel Ticu de la Serviciul de Ambulanță.

Conform anchetatorilor, la sosirea polițiștilor la fața locului cele două fete care o însoțiseră pe victimă în zona vagoanelor dezafectate nu mai erau acolo

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net