Adolescentă de 17 ani, omorâtă de un șofer începător

Ultima actualizare:

    Fata de 17 ani a murit în urma accidentului
Fata de 17 ani a murit în urma accidentului

O adolescentă în vârstă de 17 ani din municipiul Hunedoara a fost accidentată mortal, miercuri seară, de un autoturism condus de un șofer începător, polițiștii încercând să stabilească dacă impactul a avut loc pe trecerea de pietoni sau în apropierea acesteia.

Accidentul s-a produs miercuri seară, pe Bulevardul 1848 din municipiul Hunedoara, scrie Mediafax.

Potrivit martorilor, o tânără în vârstă de 17 ani, elevă în clasa a Xl-a la Colegiul Național de Informatică Traian Lalescu din Hunedoara, se îndrepta spre casă și a încercat să traverseze bulevardul, când a fost lovită de un autoturism și proiectată lângă o mașină parcată pe trotuar.

La faţa locului a ajuns un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, însă fata nu a mai putut fi salvată, constatându-se decesul.

La volanul maşinii care a lovit-o pe adolescentă se afla un tânăr de 18 ani, care are permis de conducere de câteva luni.

"Un tânăr în vârstă de 18 ani care conducea un autoturism pe Bulevardul 1848 din municipiul Hunedoara a accidentat mortal o minoră în vârstă de 17 ani, care se angajase în traversarea drumului public. În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, în urma cercetărilor polițiștii urmând a stabili toate circumstanțele producerii accidentului", a declarat, joi dimineaţă, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Hunedoara, Bogdan Nițu.

Potrivit acestuia, va fi nevoie de o expertiză pentru a stabili dacă fata traversa strada pe trecerea de pietoni sau în apropierea acesteia, martorii contrazicându-se în declarații.

Trupul neînsuflețit al fetei a fost ridicat de medicii legiști pentru necropsie, iar șoferul a fost dus la spital pentru a i se recolta probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net