Adolescent de 16 ani, arestat pentru că și-a violat verișoara de 5 ani

Ultima actualizare:

    Tânărul a abuzat de verișoara lui de cinci ori, spun procurorii
Tânărul a abuzat de verișoara lui de cinci ori, spun procurorii

Un tânăr de 16 ani din comuna Boloteşti, județul Vrancea, a fost arestat pentru că și-a violat, în repetate rânduri, verișoara în vârstă de doar cinci ani. Fata a ținut sub tăcere perversiunile sexuale la care a fost supusă de teama de a nu fi bătută de adolescent.

Din aprilie și până la sfârșitul lunii iunie, Mugurel B. a profitat de inocența verișoarei lui și de nenumăratele ocazii care i-au adus împreună pentru a-și satisface poftele carnale. Fata a fost violată în repetate rânduri de adolescent, care a amenințat-o pe micuță că va suferi consecințe neplăcute dacă se va pânge părinților. Anchetatorii descriu în rechizitoriu prin ce calvar a trecut fata vreme de trei luni. 

„Inculpatul venea periodic la locuinţa persoanei vătămate şi atât el, cât şi minora erau lăsaţi singuri să se joace. În cursul lunii aprilie 2016, fetiţa împreună cu mama ei au mers în vizită la locuinţa inculpatului, iar acesta i-a solicitat micuţei să-l însoţească pe rândurile de vie din spatele locuinţei, i-a cerut să se dezbrace, să se întindă pe pământ cu faţa în sus, lucru pe care fata l-a făcut, după care a început un raport sexual normal, ulterior a întreţinut cu aceasta şi alte acte sexuale. Iniţial, i-a spus să nu-i povestească nimic mamei din cele întâmplate”, se arată în rechizitoriu, conform news.ro.

Părinții au aflat nenorocirea abia după ce fata a ajuns la capătul puterilor. Ea s-a destăinuit mamei, după ce aceasta a găsit-o pe micuță plângând, după ce fusese siluită. „Era speriată şi după mai multe întrebări, fata a povestit ce s-a întâmplat. Inculpatul a fost reţinut în 30 iunie şi arestat pe 1 iulie. A recunoscut fapta”. Acum, băiatul se află în arestul IPJ Vrancea. Riscă până la 7 ani de închisoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net