Adevărul despre căsnicia preotului pedofil. Cum și-a blestemat soția

Ultima actualizare:

    Preotul-cântăreț Cristian Pomohaci este acuzat de pedofilieFoto: arhivă personală
Preotul-cântăreț Cristian Pomohaci este acuzat de pedofilieFoto: arhivă personală

Scandalul sexual în care este implicat preotul-cântăreț Cristian Pomohaci scoate la iveală amănunte picante din viața acestuia. Fosta soție a preotului înregistrat când îi făcea avansuri unui tânăr a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre o căsnicie care a început cu un blestem.

Cristian Pomohaci se află în plin scandal sexual, după ce a ieșit la iveală o înregistrare în care îi face avansuri unui adolescent de 17 ani. În acest moment, preotul este anchetat și i s-a luat dreptul de a sluji în biserică. Pohomaci, solist de muzică populară, slujea la biserica din localitatea Moșuni, din județul Mureș.

Preotul-solist a fost căsătorit cu o interpretă de folclor, pe nume Ileana Matus. Mariajul lor a fost un eșec și s-a încheiat foarte repede, în ciuda declarațiilor lui Pomohaci. ”Căsătoria noastră a fost aşa, rapidă. Trebuia să fie hirotonit şi nu mai era timp să faci nuntă. Poate e şi vina mea. Eu, sincer, la început nu l-am acceptat. A venit şi a zis: «Nu vrei să te măriţi cu mine, nu-i bai, altă fată nu iau, dar fii atentă: cât ai să trăieşti în viaţa ta, ai să fii singură! O să am eu grijă!». I-am spus: «Bă, tu te faci popă şi mă blestemi pe mine?!» Am plâns şi, după ce l-am văzut cum a plecat, nu am dormit toată noaptea. A doua zi dimineaţă l-am sunat şi l-am întrebat: «Cristi, mai e valabilă oferta?» Nu, nu am fost fericită. Căsătoria a fost un eşec. Îi doresc să fie sănătos, să îi ajute Dumnezeu să-şi mântuiască sufletul”, mărturisea Ileana Matus, fosta soţie a lui Cristian Pomohaci, în urmă cu patru ani, într-o emisiune realizată de Aurelian Preda.

A vrut să-i înfieze copilul născut după o fertilizare in vitro

Mai mulți colegi de scenă susțineau încă de acum 15 ani despre căsătoria acestuia cu Ileana Matus că e una de paravan, pentru a nu se afla despre practicile neobișnuite ale preotului-cântăreț. Chiar și după divorțul din 2004 de Ileana, preotul Pomohaci continua să susțină că este căsătorit cu aceasta. Mai mult, după ce Ileana Matus a adus pe lume un copil prin fertilizare în vitro, pe care și-l crește singură, Pomohaci a insistat să treacă bebelușul pe numele lui, însă fosta sa soție a refuzat. Copilul se numește Mălin și are acum 5 ani.

”Întotdeauna mi-am dorit un copil cu Ileana Matus. O iubesc pe Ileana Matus! O respect pe Ileana Matus! O cinstesc pe Ileana Matus! Întotdeauna Ileana Matus a fost preoteasa mea! Eu nu am divorţat niciodată, sunt căsătorit cu Ileana Matus”, spunea Pomohaci. Divorțul lor a fost pronunțat la Judecătoria Sectorului 6 din București, în decembrie 2004, iar următorul an Ileana Matus a înregistrat o cerere pentru partaj. Însă nu a rămas cu nimic din căsnicia cu preotul-cântăreț, acuzat acum că ar fi sedus un minor. Cântăreața de muzică populară Ileana Matus nu mai vrea să audă de fostul ei soț și e deranjată de faptul că mai e întrebată de el.

Fosta soție nu mai vrea să audă de el

„Individul acesta nu mai există pentru mine pentru că mi-am refăcut viaţa. Chiar nu mă interesează ce face. După ce a apărut în emisiunea în care a minţit că nu e divorţat, i-am trimis un SMS în care i-am recomandat să ia nişte lecitină ca să-i revină memoria”, a mai spus fosta nevastă a lui Pomohaci, care a refuzat să facă comentarii pe marginea scandalului în care e implicat fostul ei soț.

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net