"Achit facturile cu banii de la Click!MANIA"

Ultima actualizare:

    Lozul norocos i-a adus lui Matei Valentin (67 de ani) suma de 300 de leifotografii: click!
Lozul norocos i-a adus lui Matei Valentin (67 de ani) suma de 300 de leifotografii: click!

Am promis mii de premii şi ne ţinem de cuvânt. Iancu Iftene (59 de ani) se numără şi el printre norocoşii care au pus mâna pe un loz câştigător. Bucureşteanul a câştigat 300 de lei cu Click!MANIA.

„E primul meu câştig şi sunt tare bucuros că am nimerit un loz norocos. Cu banii câştigaţi o să-i cumpăr nepoţelului un costumaş, iar cu restul de bani o să-mi mai achit din facturi”, ne-a spus pensionarul. Şi Matei Valentin (67 de ani) se numără printre norocoşii care au pus mâna pe un loz de 300 de lei. Bucureşteanul ne-a spus că va face câteva reparaţii la casa de la ţară cu banii câştigaţi. Şi tu poţi câştiga cu ziarul preferat. Verifică lozul Click!MANIA şi dacă ai trei simboluri identice poţi câştiga una dintre cele două super-maşini Honda Civic, premii în bani, telefoane, oale şi multe alte premii.

Iancu Iftene (59 de ani) a câştigat 300 de lei
Iancu Iftene (59 de ani) a câştigat 300 de lei

Ai taloane cu super-reduceri!

Click!MANIA pune în joc şi lozuri cu reducere la produsele din gamele Dormeo, Delimano, Topshop şi Walkmaxx. Astfel, în fiecare zi poţi câştiga produse din gama celor menţionate mai sus. Mai exact, lozul tău norocos va trebui să conţină gama din care face parte produsul, o serie unică şi reducerea de care beneficiezi. Dacă ai găsit lozul pe care scrie DORMEO 40% REDUCERE verifică produsul Dormeo la care se aplică reducerea în pagina de regulament şi sună în aceeaşi zi pentru achiziţionarea produsului. Produsul trebuie achiziţionat doar în ziua de apariţie a ziarului cu lozul cu reducere. Dacă doreşti să beneficiezi de reducerea respectivă trebuie să suni la numărul 021.455.00.77, tarif normal, zilnic, între orele 7.00 - 21.00. Câştigătorul va trebui să comunice seria unică de pe clapeta lozului pentru verificarea acestuia de către operatorul Studio Moderna, apoi să comande produsul şi va beneficia de reducerea respectivă. Dacă aţi sunat la numărul respectiv şi a fost ocupat, staţi liniştit. Operatorii partenerului nostru, Studio Moderna, vă vor contacta şi după ora 21.00, chiar şi a doua zi. 

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net