Acest minunat iPhone 7 va fi al unui parior care răspunde la 2 întrebări (P)

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

PariuriX.com, cea mai mare și mai activă comunitate de pariori din România, organizează o tombolă la care toți participanții au șansa zilnic de a câștiga publicația PARIURI SPORTIVE FĂRĂ SECRETE și un iPhone 7 Gold.

Orice persoană majoră care a împlinit vârsta de 18 ani poate participa. Dacă vrei să îți încerci norocul în concurs nu trebuie să faci altceva decât să te înscrii ca utilizator pe site-ul PariuriX.com și să răspunzi la două întrebări simple. În cazul în care vei câștiga, vei fi contactat prin mesageria internă a site-ului comunității pariorilor din România pentru a furniza datele pentru livrare.ACCESEAZĂ ACUM ACEASTĂ PAGINĂ PENTRU A TE ÎNSCRIE ÎN CONCURS.Știai că pentru a-ți mări șansele de câștig la pariuri este recomandat să ai conturi deschise la mai multe case de pariuri online? Astfel vei avea șansa de a alege mereu cele mai mari cote atunci când vrei să pariezi, iar la sfârșitul lunii, acele numai câteva procente adunate pot face diferența între câștig și pierdere.

simeon stalpnicul png

Deschide cont la Sportingbet!

Sportingbet este una dintre primele agenții de pariuri sportive care operează în sectorul online. Operatorul britanic este apreciat pentru interfața și platforma sa modernă și extrem de rapidă, care este extrem de ușor de utilizat, atât pentru începători, cât și pentru utilizatorii experimentați. Sportingbet propune o serie de oferte interesante care le dau șansa pariorilor să dea lovitura și să-și mărească în mod real șansele de câștig.

simeon stalpnicul png

Aici îți poți face cont pe UNIBET!

Unibet este o agenție completă de jocuri de noroc, care le pune la dispoziția pariorilor români camere de poker, săli de bingo, jocuri de cazinou (live și virtual) și bineînțeles, pariuri sportive. Unibet se remarcă și în ceea ce privește pariurile live, acolo unde pariurile din secțiunea Action Betting (piețe super rapide) sunt pe placul pariorilor care caută adrenalina și câștigul imediat.

simeon stalpnicul png

Deschide cont pe Betfair!

Pe lângă casa de pariuri tradițională, Betfair le oferă pariorilor posibilitatea și de a lua locul casei de pariuri, prin intermediul platformei de betting exchange: acolo, pariorii vând și cumpără cote între ei, iar Betfair are rol numai de intermediar, ce percepe comision ca și o cameră de poker. Acesta este unul dintre operatorii preferați ai celor care caută să joace pariuri individuale sau curse de cai.

simeon stalpnicul png

Deschide cont pe Betano!

Betano este o casă de pariuri care transmite zeci de mii de evenimente anual în format live video. Oferta pentru meciurile de Liga 1, dar și pentru ligile internaționale este cât se poate de vastă și include foarte multe tipuri de pariuri. La Betano există și o serie de oferte semi-permanente, cum ar fi: „Marjă de câștig 0%” sau „Banii înapoi la 0-0”, care îi atrag pe foarte mulți dintre pariorii înrăiți.

simeon stalpnicul png

Aici îți poți face cont pe NetBet!

Agenția Netbet este o casă de pariuri la care joacă în special iubitorii de pariuri live, întrucât acest operator se poate lăuda cu o ofertă de-a dreptul impresionantă de pariuri live, acompaniate de transmisiuni live video și de numeroase tipuri de pariuri și piețe rapide. La Netbet au cont și vânătorii de oferte, întrucât această casă de pariuri transmite deseori oferte surprinzătoare prin email.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net