Aceasta este casa Paulei Iacob! În ce vilă impunătoare locuia

Ultima actualizare:
În casa avocatei au rămas fostul soț și cățeii familiei
În casa avocatei au rămas fostul soț și cățeii familiei

Avocata Paula Iacob a murit marți seară (6 octombrie), la reședința ei, în prezența familiei. Miercuri (7 octombrie), în jurul prânzului nu era nici țipenie de om la casa imensă din zona Aerogării, iar mașina avocatei, un Volkswagen Passat plin de praf, pare părăsit în fața curții, așa cum arată imaginile surprinse de fotoreporterii Click!

Avocata Paula Iacob va fi înmormântată joi (8 octombrie) la Cimitirul Bellu, în jurul orei 16.00. 

Funeraliile avocatei Paula Iacob, în imagini

În casa unde Paula Iacob obișnuia să dea numeroase petreceri a rămas doar soțul ei, fostul procuror Nicoale Iacob, alături de care a fost căsătorită timp de 57 de ani.  Avocata are un sigur copil, o fată pe nume Ruxandra Gabriela, care nu a urmat cariera părinților, ci a devenit medic psihiatru.

Paula Iacob dădea petreceri de zile mari 

Mașina Paulei Iacob pare părăsită
Mașina Paulei Iacob pare părăsită

În casa Paulei Iacob sunt cel puțin șapte căței maidanezi, pe care avocata i-a salvat de pe stradă. Era o mare iubitoare de animale și se lupta pentru drepturile lor. Iacob spunea despre câinii ei că sunt singura avere. Mașina avocatei pare că nu a mai fost folosită de nimeni în ultimul timp. Automobilul Volkswagen Passat este plin de praf și pare abandonat în fața curții familiei Iacob.


    Mașina Paulei Iacob pare părăsităFoto: BLITZ
Mașina Paulei Iacob pare părăsităFoto: BLITZ

La reședința din zona Aerogării, avocata Paula Iacob făcea în fiecare an petreceri de revelion, care erau difuzate la diferite posturi Tv. La astfel de evenimente organizate la cumpăna dintre ani, ea era sufletul petrecerii și obișnuia să cânte melodiile franțuzoaicei Edith Piaf.

Ultima petrecere pe care a organizat-o Paula Iacob la ea acasă a fost în acest an, pe 20 februarie, de ziua ei. Cu această ocazie, i-au fost aproape prieenii dragi și colegii alături de care a lucrat câteva decenii bune.

Cum arăta o petrecere de revelion, la casa Paulei Iacob

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net