Accident pe autostradă, la o zi de la inaugurare

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Inaugurată cu mare fast de mai mulţi miniştri sâmbătă, la orele prânzului, autostrada Vestului, Arad-Timişoara, a făcut duminică seara prima victimă. Un tânăr arădean, care gonea spre Timişoara, a ajuns cu maşina în şanţul de pe marginea drumului, lovindu-se cu putere de autoutilitarele constructorilor.

Şoferul, un tânăr de 28 de ani, a rămas încarcerat între fiarele autoturismului Opel pe care îl conducea.

Martori la accident, ceilalaţi participanţi la trafic au oprit şi au cerut ajutor prin 112. Victima a fost salvată cu greu, după 30 de minute, cu ajutorul echipajului de descarcerare.

Tânărul a fost imediat preluat de medicii Smurd care îi dau şanse minime de supravieţuire. „Starea pacientului este gravă, a suferit un traumatism cranian şi este posibil să fi suferit şi alte leziuni interne", a spus Florentina Cartojan, medic SMURD.

Deşi au depus eforturi pentru a-l stabiliza, medicii nu au reuşit. Întrucât tânărul a suferit leziuni serioase la nivelul capului, el a fost transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Clinic Judeţean din Timişoara.

Vitezomanii, urmăriţi de poliţişti cu Loganuri şi o motocicletă

Intervenţia la accident au asigurat-o poliţiştii de la Biroul Autostrăzi, serviciu nou înfiinţat după construirea primei autostrăzi. Intervenţiile se fac cu Daciile Logan, însă poliţiştii, deocamdată nouă la număr, mai au în dotare şi o motocicletă.

simeon stalpnicul png

Potrivit ministrului Traian Igaş, alţi patru absolvenţi vor fi încadraţi în curând la Biroul Autostrăzi, pentru a „le veni de hac" vitezomanilor.

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net