4 morţi şi un rănit, după ce o maşină a intrat într-un magazin

Ultima actualizare:

Potrivit poliţiştilor de la Rutieră, accidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce şoferul unui autoturism care se deplasa pe DJ 395, dinspre Negru Vodă către centrul localităţii Chirnogeni nu a adaptat viteza într-o curbă uşoară la stânga şi a pierdut controlul volanului, maşina ieşind de pe carosabil şi lovind un autoturism parcat, apoi izbindu-se de faţada unui magazin, chiar lângă un stand de butelii. Ulterior, autoturismul s-a răsturnat.

La faţa locului au ajuns pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, care au descarcerat victimele şi au asigurat măsurile în caz de incendiu, întrucât exista riscul unei explozii, dar şi mai multe ambulanţe.

În urma accidentului, şoferul autoturismului, în vârstă de 30 de ani, şi alţi trei tineri - o fată de 18 ani şi doi băieţi, de 20 de ani şi 25 de ani - au murit pe loc.

De asemenea, un alt tânăr, de 22 de ani, a fost rănit foarte grav, fiind transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net