Accident grav în Cluj! Şase răniţi după ce un tramvai şi un troleibuz s-au ciocnit

Ultima actualizare:

    Şase persoane au fost rănite după ce un troleibuz şi un tramvai s-au ciocnit (foto: arhivă)
Şase persoane au fost rănite după ce un troleibuz şi un tramvai s-au ciocnit (foto: arhivă)

Cel puţin şase persoane au fost rănite după ce un troleibuz şi un tramvai s-au ciocnit, joi, sub podul Calvaria din cartierul Mănăştur al municipiului Cluj-Napoca.

Potrivit directorului Companiei de Transport Public (CTP) Cluj, Liviu Neag, accidentul s-a produs după ce șoferul unui troleibuz nu a acordat prioritate unui tramvai, scrie Mediafax.

“Din primele informaţii se pare că troleibuzul nu s-a asigurat, a intrat în tramvai în partea din faţă şi l-a scos de pe şine. Transportul în comun este blocat. Încercăm să remediem situaţia cât mai repede, pentru a putea fi reluat traficul mijloacelor de transport în comun. Se pare că au fost câteva persoane rănite uşor. Împotriva şoferului de troleibuz care a provocat accidentul vom lua măsurile care se impun”, a declarat Liviu Neag, directorul CTP Cluj, potrivit sursei citate mai sus.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Carmen Jucan, a spus că în urma impactului cel puțin șase persoane au fost rănite. “Din primele informaţii, se pare că ar fi vorba despre o neacordare de prioritate, troleibuzul nu a acordat prioritate tramvaiului şi se pare că şase, şapte persoane ar fi suferit leziuni. La faţa locului se acordă îngrijiri”, a declarat Carmen Jucan.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net