Uite cum arată autostrada Arad-Timişoara - VIDEO

Ultima actualizare:

Potrivit datelor oficiale existente pe site-ul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale, lucrările la Autostrada Arad-Timişoara au debutat în ianuarie 2009.

În realitate, şantierul a fost deschis în iulie 2009. La început, în primele luni, s-a lucrat foarte puţin, constructorii invocând probleme cu descărcările arheologice.

Odată cu anul 2010, constructorii au început să se mişte mai bine şi, în vara anului trecut, proiectul era într-un stadiu de 29%. În octombrie 2010, constructorii au anunţat că sistează lucrările din cauza problemelor financiare.

Lucrările au fost reluate şi, odată cu începutul anului 2011, s-a lucrat în forţă, astfel că în luna mai a acestui an proiectul a ajuns într-un stadiu de 60%.

Venită în vizită pe şantier în 26 mai, Anca Boagiu s-a declarat pesimistă în privinţa inaugurării în acest an. La 15 iulie, proiectul era deja finalizat în proporţie de 73%, redându-i speranţa ministrului.

Deşi circulaţia a fost deschisă pe acest tronson, lucrările nu sunt finalizate. Anul viitor, până în luna martie vor mai fi executate lucrări care însă nu afectează circulaţia, cum ar fi montarea unor parapeţi, amenajarea unor parcări şi a unor zone pentru staţiile de combustibil.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net