Tragedie în Bucureşti. Un bărbat a fost găsit împuşcat în cap

Ultima actualizare:

UPDATE: "Este vorba de un bărbat de 44 de ani, iar din ce ne-a relatat fosta soţie, pe fondul unei depresii pe care acesta o avea, s-ar fi împuşcat în cap cu arma de vânătoare deţinută legal. A venit ea cu un prieten şi l-au găsit decedat. Nu ar exista indicii că ar fi vorba de omor", a declarat, la România TV, Bogdan Ghebaur, purtător de cuvânt Poliţia Capitalei.

Un bărbat a fost găsit împuşcat în cap, cu o armă de vânătoare, în locuinţa acestuia de pe strada Clucerului, din Sectorul 1 al Capitalei, din primele informaţii rezultând că s-ar fi sinucis, au declarat joi, pentru MEDIAFAX, oficiali din Poliţia Capitalei.

Potrivit sursei citate, incidentul a fost sesizat la numărul de urgenţă 112 în jurul orei 09.20,de către soţia acestuia, care l-a găsit mort, cu arma lângă el.

O echipă de criminalişti este la faţa locului pentru a ridica probe, iar poliţiştii Serviciului Omoruri fac investigaţii pentru stabilirea exactă a condiţiilor în care s-a produs incidentul.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net