m.click.ro

top sombra

Nuntă de un sfert de milion de euro, la Sibiu - FOTO/VIDEO

Dumitru si Denisa

Dumitru si Denisa

Dumitru Ghişe, fiul proprietarului benzinăriilor Ana Oil, cu o avere estimată la 28 de milioane de euro, şi Denisa Şufană, fiica celui care deţine benzinăriile Comsilcost, s-au căsătorit sâmbătă la Sibiu, la nuntă fiind invitate aproximativ 1.000 de persoane. Surse neoficiale susţin că, pentru întreaga nuntă, cei doi ar fi scos din buzunare un sfert de milion de euro.

Nunta fastuoasă a adunat laolaltă toată lumea bună a Sibiului, de la politicieni la şefi de instituţii  şi oameni de afaceri, fiind invitate aproximativ 1.000 de persoane.

Denisa Şufană (21 de ani) şi Dumitru Ghişe Jr (27 de ani) s-au cununat religios la catedrala ortodoxă de pe strada Mitropoliei, şi şi-au primit apoi invitaţii într-un cort amenajat lângă restaurantul şi una din benzinăriile deţinute de socrul mare, pe drumul naţional 1.„Nouă ni s-a părut că a fost foarte bine, foarte frumos, să ne dea Dumnezeu noroc şi sănătate să ne bucurăm de ei şi forţă de muncă, că asta ştim să facem cel mai bine”
, a spus la ieşirea din biserică Ana Ghişe, mama mirelui.

Socrul mare a fost mult mai zgârcit în declaraţii, rezumându-se să spună, la insistenţele jurnaliştilor, doar despre meniu că „e meniu tradiţional, făcut la noi, de bucătarii noştri”.

Potrivit ultimului top Forbes, Dumitru Ghişe are o avere estimată la 28 de milioane de euro, acesta desfăşurând afaceri în domeniile hotelier, imobiliar şi cel al comerţului cu carburanţi. Socrul mic, Constantin Şufană, are de asemenea în Sibiu afaceri cu benzinării.


CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTOIntrodu codul de mai jos:


* click pe imagine pentru reincarcare daca nu intelegi scrisul.Trimite Anuleaza
TRIMITE
0 comentarii
 
    widget anuntexpres.ro - 5 articole
    Horoscop

    Trimite unui prieten!
    top down