m.click.ro

top sombra

Mărturiile Luminiţei, femeia care a violat un taximetrist - VIDEO

 Luminiţa Perijoc

Luminiţa Perijoc

Luminiţa Perijoc le-a spus rudelor că nu l-a sechestrat pe bărbat, ci că acesta a intrat în casă. Mai mult, tânăra spune că-i este teamă de cel care o acuză de viol şi şi-a chemat prieteni din Spania care să o protejeze.

Pe patul de la Secţia de Psihiatrie, acolo unde este internată, Luminiţa Perijoc i-a povestit mamei sale ce s-a întâmplat în acea zi. O altă variantă faţă de cea prezentată de taximetristul care o acuză de viol.

"Bea vin, fuma şi dansa lângă o masă, acolo. Zice că l-am sechestrat, atunci de ce a mai intrat? O clientă ameţită şi el un taximetrist ţigan, cu nevastă acasă. El a ştiut că intră, de ce spune că a fost sechestrat? Păi e logic, că niciun nebun nu dă în tine degeaba. Păi nu? Şi astăzi minte la televizor", îi spune Luminiţa Perijoc mamei sale, potrivit România TV.

Luminiţa susţine că-i este teamă de Nicolae Stan, taximetristul care o acuză de viol.

"Lasă că vine şi avocatul meu, vine şi Adi de la Bucureşti şi Miguel din Spania. Avionul e deja pe drum, soseşte în curând. Normal, am vorbit cu Miguel, am vorbit cu toţi. Şi ăsta dacă e cu ţiganii lui şi se ia de mine pe stradă are cine să-l caute acasă", mai spune aceasta.Introdu codul de mai jos:


* click pe imagine pentru reincarcare daca nu intelegi scrisul.Trimite Anuleaza
TRIMITE
0 comentarii
 
    widget anuntexpres.ro - 5 articole
    Horoscop

    Trimite unui prieten!
    top down