Gigi Becali vorbește din închisoare: «Palatul meu va fi palatul dreptăţii. Vreau să salvez zeci de oameni»

Ultima actualizare:

    Gigi Becali a vorbit prin intermediul avocatei sale (Captură: RTV)
Gigi Becali a vorbit prin intermediul avocatei sale (Captură: RTV)

Omul de afaceri a vorbit prin intermediul avocatei sale, în cadrul unei emisiuni televizate sâmbătă despre viața de după gratii, ce repercursiuni are arestul său asupra familiei și ce planuri are după ce va ieși din pușcărie.

Gigi Becali a intrat în direct, la România TV, sâmbătă seară, prin intermediul avocatei sale, Maria Vasii. Acesta a declarat: "Nu sunt un om fricos, dar îmi ajunge. Nu vreau să vorbesc la televizor. Nu vreau să am belele iar. Vreau să stau liniştit şi să îmi văd familia. Nu mă interesează decât familia mea şi vreau să-mi salvez familia. Rog statul român să-mi salveze familia distrusă, care plânge încontinuu".

Referitor la confuzia creata de faptul ca pe data de 11 mai, trebuia eliberat pentru o zi, Becali a spus: "Ştiu când voi primi ziua liberă. La secţia unde sunt este un om de mare calitate, căruia i-am promis că nu voi spune când va fi ziua mea liberă. Ce vă pot spune este că ziua mea liberă nu este duminică".

Intrebat de planurile de viitor pe care le are, patronul echipei Steaua Bucuresti a dezvaluit ce are de gand sa faca dupa ce va fi eliberat: "Palatul meu Becali va fi palatul dreptăţii şi acolo vor lucra avocaţi din toată lumea şi acolo vor fi primite petiţiile de la toate puşcăriile din Ţara Românească. Acolo se vor apăra drepturile deţinuţilor. Vreau să salvez zeci de oameni, de părinţi care mor de dorul copiilor".

Latifundiarul a transmis şi un mesaj pentru români: "Hristos a înviat! Avem cel mai frumos popor de pe tot globul pământesc. Este poporul român, neamul meu românesc".

În finalul interviului, Gigi Becali a precizat că speră să nu fie pedepsit pentru că a intrat în direct la televizor şi să nu piardă dreptul la ziua liberă. "Sper ca nu cumva, cineva să se supere şi să-mi taie şi ziua liberă. Când am venit la penitencarul Poarta Alba mi s-a spus că pot vorbi cu orice televiziune vreau, pentru că nu este interzis", a conchis aceasta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net