Elena Băsescu: «Nu avem pe lista PMP nici neveste disperate, nici cărătorii dânselor de genţi»

Ultima actualizare:

    Elena Băescu (Foto: Marian Iliescu/Adevărul)
Elena Băescu (Foto: Marian Iliescu/Adevărul)

Europarlamentarul Elena Băsescu a declarat, sâmbătă, la Sibiu, că pe lista Partidului Mişcarea Populară (PMP) pentru alegerile europarlamentare nu sunt "nici neveste disperate, nici cărătorii dânselor de genţi", ci doar "oameni de o certă şi vastă cultură".

Elena Băsescu a declarat, la Sibiu, la lansarea candidaţilor Partidului Mişcarea Populară pentru alegerile europarlamentare, că lista PMP "este valoroasă", cu "oameni de o certă şi vastă cultură, care au obţinut doctorate neplagiate la universităţi de renume din ţară şi străinătate".

"Noi nu avem pe listă nici neveste disperate, nici pe cărătorii dânselor de genţi, nici măcar pe nevasta domnului Eugen Tomac", a spus Elena Băsescu.

Ea l-a salutat pe Dorin Cioabă, autointitulatul rege internaţional al romilor, care se afla în sală, spunând că acesta este "un vechi prieten".

Eugen Tomac este liderul Partidului Mişcarea Populară.

Elena Băsescu, Elena Udrea, Cristian Preda, Teodor Baconschi şi alţi lideri ai PMP participă, sâmbătă, la Sibiu, la lansarea candidaţilor partidului pentru alegerile europarlamentare.

Întâlnirea are loc într-un hotel de patru stele din centrul oraşului, care îi aparţine omului de afaceri Ilie Carabulea, aflat în arest.

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net