Dumitru Dragomir: «Procurorii fabrică dosare şi umilesc oameni nevinovaţi»

Ultima actualizare:

    Dumitru Dragomir, fost preşedinte LPF
Dumitru Dragomir, fost preşedinte LPF

Fostul șef al LPF va trece din nou pe la tribunal, în decursul zilei de marţi. La Curtea de Apel are loc recursul său în dosarul drepturilor tv.

Dumitru Dragomir este puternic și duce această problemă cu demnitate. Soția sa însă este distrusă de toată această poveste și trăiește cu teama că Mitică poate să meargă la pușcărie. Acesta a declarat pentru ziarulring.ro:

"Sunt very strong (n.r. - foarte tare), nu am nicio treabă în dosarul ăla. Sunt din alt film. Dar problema este că soţia mea este distrusă şi trăieşte cu teama că îmi vor înscena ceva, îmi vor fabrica nişte probe să le arate judecătorilor, pentru că eu sunt curat ca lacrima. Am noroc că am nepoţii mici şi nu înţeleg prea multe, că sigur s-ar fi speriat şi ei. Nu au, domnule, ce să îmi facă, din punctul meu de vedere. Nu am nicio treabă cu acest caz".

Are încredere în judecători

Mitică Dragomir este de părere că, în România, procurorii fac dosare după bunul lor plac şi arestează oameni nevinovaţi. "Orice om se poate trezi într-o zi săltat de pe stradă, nu vedeţi în ce ţară trăim?! Fabrică dosare şi umilesc oameni nevinovaţi pe care îi ridică cu cătuşele la mâini în văzul tuturor! Este incredibil ce se întâmplă. Norocul este că judecătorii sunt cei care hotărăsc cine trebuie să fie condamnat şi cine nu. Am mare încredere în judecători. Ei nu înghit toate balivernele puse pe masă de procurori. Nu mi-e frică de nimic, doar de Dumnezeu. Sunt nevinovat şi asta o să se demonstreze", a spus fostul şef al LPF.

"M-am dat la fund, nu vreau să mai apar. Mi-e teamă că îmi pot face rău deşi ştiu că sunt nevinovat."

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net