Avion de mici dimensiuni prăbuşit în Prahova. O persoană decedată - FOTO/VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Incidentul s-a petrecut în judeţul Prahova, în apropiere de aerodromul Şirna.

simeon stalpnicul png

Toader Mircea, mort în accidentul aviatic, a fost instructor de zbor şi inspector la Aerial Club Galaţi. Foto: Bogdan Dimofte 

UPDATE 14.45: Avionul prăbuşit este un F99 Rambo şi se afla la cel de-al doilea zbor. Pilotul care a decedat se numeşte Mircea Toader. Persoana transportată la Spitalul Floreasca este Victor Huci. Toader Mircea era cel mai experimentat instructor de zbor al şcolii Aerial Club din Galaţi, este aviator de aproape 40 de ani şi a zburat pe o mulţime de aparate. Avea la activ „crearea" a peste 100 de piloţi şi nu dorea să se oprească aici, anunţă Adevarul. Supravieţuitorul accidentului aviatic din Prahova se află în stare gravă la Spitalul Floreasca. Bărbatul are arsuri pe 80% din suprafaţa corpului

UPDATE 14.12: Avionul era un aparat de zbor F 99 RAMBO. Cei doi piloţi aveau experienţă şi vârstele de peste 54 de ani.

UPDATE 14.09: Medicii de la faţa locului au declarat că bărbatul care a supravieţuit are arsuri de gradul I şi II pe 80% din corp.

UPDATE 13.54: Potrivit Relitatea, cea de-a doua victimă va fi transportată la Spitalul Floreasca din Capitală.  Bărbatul a suferit arsuri grave.

La bordul avionului se aflau doi oameni. La faţa locului au ajuns trei ambulanţe şi după primele informaţii se pare că sunt două victime.

Avionul de mici dimensiuni, potrivit Realitatea TV, ar fi trebuit să fie echipat cu paraşută, în cazul în care ar fi cântărit sub 450 de kilograme. Sursa citată susţine că avionul ar aparţine unei persoane private.

Viceprimarul din localitatea Şirna, Ioan Bâra, a confirmat că există o victimă. 

"Avionul avea doi pasageri la bord. O victimă este decedată, carbonizată, iar cealaltă este în grija medicilor. Impactul s-a petrecut la 500 de metri de la finalul pistei de aterizare. Amândouă persoanele din avion sunt piloţi. Modelul avionului, YR 5312" a declarat Ioan Bâra.

simeon stalpnicul png

Primele informaţii arată că aparatul, de opt locuri, ar aparţine unei persoane private. La faţa locului au ajuns mai multe ambulanţe, echipaje ale ISU şi un elicopter SMURD.

simeon stalpnicul png

Nicolae Popescu, ISU: "O persoană este carbonizată şi avionul a luat foc la impactul cu solul. Se acţionează pentru stingerea focului. În afară de cei doi, nu mai sunt victime. Cel de-al doilea pacient este în grija medicilor, fiind rănit foarte grav. Aparatul de zbor este distrus în proporţie de 90%. Accidentul a fost anunţat prin dispecerat"

CITEŞTE ŞI

Un avion s-a prăbuşit în Cuba. 68 de persoane au decedat

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net