84 de artiști înscriși la Selecția Națională Eurovision 2017! Trăistariu revine cu o nouă piesă

Ultima actualizare:

    Peste 80 de artiști și-au exprimat dorința de a reprezenta România la Eurovision 2017Foto: arhivă personală
Peste 80 de artiști și-au exprimat dorința de a reprezenta România la Eurovision 2017Foto: arhivă personală

Organizatorii Eurovision de anul acesta speră ca România să revină în forță în competiția muzicală. În ciuda situației rușinoase în care am fost puși în 2016, se pare că 84 de artiști și-au exprimat dorința de a reprezenta România la Eurovision 2017.

La Selecția Națională eurovision România 2017 au fost înscrise 84 de piese, printre artiți numărându-se vedete autohtone precum Lora, Ramona Nerra, Nora Deneș, Florin Chilian, Tavi Colen, dar și Mihai Trăistariu, care speră să reușească să reprezinte România la Kiev, unde se va ține cea de-a 62-a ediție a concursului, după cum precizează Adevărul.ro.

Trăistariu este un adevărat „veteran” al competiției, obținând în 2010 cea mai bună clasare a țării noastre la Eurovision, locul patru, cu piesa „Tornero”. După ce anul trecut a fost la un pas de a obține șansa să reprezinte România la Eurovision, dar a eșuat, a declarat că mai degrabă s-ar înscrie pentru Selecția Națională din Republica Moldova, informează sursa citată. Se pare totuși că artistul s-a răzgândit și va concura cu piesa „I won’t surrender”.

În perioada 27-29 ianuarie, vor intra în preselecție doar cei care trec de verificarea dosarului și pentru prima dată în istoria paticipării României la Eurovision, juriul va audia concurenții în studioul Televiziunii Române. De asemenea, audițiile vor fi înregistrate și difuzate într-o serie de emisiunii în perioada 5-11 februarie pe TVR 2, TVR HD și TVR Internațional. Telespectatorii vor afla la finalul emisiunilor care vor fi cei 15 semifinaliști ai Selecției Naționale 2017. Semifinala va avea loc duminică, 26 februarie 2017, în studioul Televiziunii Române, iar finala pe 5 martie, câștigătorul Selecției Naționale fiind desemnat de către public prin televot.

Noua piesă a lui Mihai Trăistariu, pentru Eurovision 2017

Piesa Norei Deneș, pentru Eurovision 2017

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net