William nu este adevăratul urmaș la tron? A apărut un copil nelegitim

Ultima actualizare:
Simone Dorante Day susține că este fiul Prințului Charles
Simone Dorante Day susține că este fiul Prințului Charles

O veste bombă a zdruncinat Casa Regală a Marii Britanii. Un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Queensland, Austrralia, susține că este fiul lui Charles (67 de ani) și al Camillei (68 de ani). Simon Dorante-Day s-a născut în Gosport, Anglia și a fost adoptat la 1 și șase luni de către Kare și David Day. Bărbatul susține că este de neam nobil.

El crede că Ducesa de Cornwall, Camilla, a rămas gravidă cu Charles în 1965, păstrând sarcina un secret. Soția lui Simon, Elvianna, alături de care are nouă copii, a explicat de ce soțul ei a fost adoptat la 18 luni: „Camilla a rămas gravidă cu Charles, iar cu ajutorul familiei ei și a Casei Regale l-a ținut pe Simon până la 1 an și 6 luni”. Când s-a născut Simon Dorante-Day, Camilla avea 19 ani, iar Prințul Charles avea 18. Simon a mai declarat că familia lui adoptivă a primit numeroase amenințări cu moartea din partea apropiaților familiei regale, iar din această cauză s-a mutat în Australia. 

Camilla și Charles s-au căsătorit în 2005
Camilla și Charles s-au căsătorit în 2005

Se pare că bunicii lui adoptivi, Winifred și Ernest Day, au lucrat pentru Regina Elisabeta și Prințul Filip. De asemenea, Simon susține că cea care i-a spus adevărul despre părinții lui „reali” a fost bunica lui adoptivă. Ea i-a mărturisit totul pe patul de moarte.


    Camilla și Charles s-au căsătorit în 2005Foto: Getty
Camilla și Charles s-au căsătorit în 2005Foto: Getty

„Eram foarte apropiat de bunica mea. Mi-a spus de multe ori că eu sunt copilul lui Charles și al Camillei. Pe patul de moarte, i-am arătat o poză cu cei doi și am întrebat-o dacă despre ei este vorba. Mi-a spus că da”, a declarat Simon, citat de nzherald.co.nz.

Bărbatul susține că își amintește de Camilla, chiar dacă era foarte mic pe vremea aceea. Pentru a înlătura orice dubiu, Dorante-Day vrea să facă testul ADN. Dacă spusele lui ar fi adevărate, din punct de vedere al succesiunii la tron, el ar trebui fie cel care preia coroana, însă Simon susține că nu este interesat de acest lucru și nici de banii familiei regale. Acesta le-a spus jurnaliștilor că tot ce-și dorește e să-și cunoască frații, pe William (33 de ani) și Harry (31 de ani), dar și pe bunica lui „adevărată”, Regina Elisabeta a II-a.

„Vreau să fac testul ADN. Vreau ca tot adevărul să iasă la iveală”, a mai spus el, pentru sursa citată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net