Vlad Filat, fostul premier al Republicii Moldova, condamnat la 9 ani de închisoare

Ultima actualizare:

    Vlad Filat
Vlad Filat

Vlad Filat, fostul premier al Republicii Moldova, a fost condamnat la 9 ani de închisoare, luni, 27 iunie. Acuzațiile aduse împotriva politicianului rămân, însă, secrete, întrucât dossarul nu poate fi făcut public.

În plus, Vlad Filat va trebui să plătească o amendă în valoare de 60 de mii de lei moldovenești, iar potrivit stirileprotv.ro, pe o perioadă de 5 ani de zile nu va mai avea dreptul de a ocupa nicio funcție public.

Fostul premier s-a declarat nevinovat. „Este o sentință ilegală. Faptul că acest process nu a fost public demonstrază că hotărârea este ilegală. Trebuia să vedeți probele prezentate de procurori. Nu sunt veridice. Mă voi adresa CEDO”, a declarat Vlad Flat.

Procuroarea Adriana Betisor, cea care a gestionat dosarul în care este vizat fostul premier, și-a arătat intenția de a contesta sentința dată, pe motiv că este prea blândă. „Indiscutabil, sentința va fi contestată. Nu suntem de acord cu această sentință. Nouă ani sunt prea puțini pentru prejudicial adus”, a declarat Betisor.

Deși nu se știe care sunt acuzațiile care I se aduc lui Vlad Filat, Click! a intrat în posesia unui videoclip XXX cu fostul premier al Republicii Moldova. Click aici pentru a vedea filmul!

image
image
image
image
image
image
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net