Vin la şcoală cu vibratoarele în ghiozdan! Motivul incredibil

Ultima actualizare:

    Studenţii unei universităţi din Texas au ales să protesteze prin expunerea publică a unor vibratoare la cursuri
Studenţii unei universităţi din Texas au ales să protesteze prin expunerea publică a unor vibratoare la cursuri

Mai mulţi tineri din Statele Unite ale Americii au convenit să vină la facultate „echipaţi” cu vibratoare de dimensiuni foarte mari. Toate acestea se petrec în contextul adoptării unei noi legi în luna august a anului viitor, care permite portul de arme ascunse în campusurile universităţilor.

În semn de protest, studenţii Universităţii din Texas vor veni la cursuri cu vibratoare care le vor „atârna” din ghiozdane. La această mişcare participă peste 1.500 de studenţi, conduşi de Jessica Jin. Aceştia se vor mobiliza la 24 august 2016, în apropierea datei la care urmează să fie adoptată legea armelor în campusurile universitare, potrivit metro.co.uk.

Legile statului american Texas interzic expunerea sau împărţirea materialelor „obscene” în public, faptă pentru care se impune o amendă în valoare de aproximativ 450 de euro. Acest lucru i-a scandalizat pe studenţi, care consideră că nu este normal să fie amendaţi pentru nişte jucării sexuale inofensive, dar armele de foc să fie permise în universităţi.

Click! Mania Mobile are deja 100 de câştigători. Au rămas în joc 1.900 de premii. Citeste click.ro de pe mobil şi joacă şi tu!

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net