VIDEO N-o să crezi cum arată soțul tinerei din imagine! Toți au rămas înmărmuriți

Ultima actualizare:

    Kathy Schmitz s-a măritat cu unul dintre cei mai mari miliardari ai EuropeiFoto: Captură Youtube
Kathy Schmitz s-a măritat cu unul dintre cei mai mari miliardari ai EuropeiFoto: Captură Youtube

Richard Lugner, unul dintre cei mai cunoscuţi miliardari ai Europei, s-a făcut bărbat de casă şi s-a însurat cu o tânără sexy, mai tânără decât el cu 57 de ani.

Vorbim despre miliardarul austriac Richard Lugner, care la venerabila vârstă de 81 de ani, a dat peste dragostea "adevarată" şi s-a însurat cu fostul iepuraşul Playboy Kathy Schmitz, în vârstă de 24 de ani, notează publicația britanică Daily Mail.

Importantul eveniment a avul loc in septembrie anul trecut, la Viena, la vestitul Palat Schonbrunn, iar ceremonia a fost una ca de poveste, din care rochiile de gală şi caleştile nu au lipsit. Evenimentul a acaparat privirile a zeci de curioşi adunaţi să vadă celebrul cuplu.

Richard Lugner este un cunoscut miliardar din Austria, cu o avere de peste 9 miliarde de euro şi totodată un important personaj al scenei mondene internaţionale.

Acesta a atras atenţia presei în momentul în care s-a decis să îşi oficializeze relaţia cu tânăra sexy, Kathy Schmitz cu care avea o relaţie de doar şase luni. Cei doi şi-au dat seama că se iubesc enorm şi că sunt pregătiţi să facă următorul pas.


    Foto: Captură Youtube
Foto: Captură Youtube

Anul trecut, în februarie,  presa internaţională a dezvăluit că miliardarul austriac a ofertat-o pe Kim Kardashian cu jumătate de milion de dolari pentru a accepta propunerea lui de a îl însoţi la Balul Operei din Viena. Chimia dintre cei doi nu a fost pe placul octogenarului, declarând că este "enervantă".

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net