Gestul impresionant al unei polițiste care a uimit o lume întreagă

Ultima actualizare:

    O polițistă i-a făcut cinste cu micul-dejun unui om al străzii şi chiar s-a aşezat lângă el, să mănânce împreunăfoto: mirror.uk.co
O polițistă i-a făcut cinste cu micul-dejun unui om al străzii şi chiar s-a aşezat lângă el, să mănânce împreunăfoto: mirror.uk.co

Un mic act caritabil, surprins de o trecătoare care a fotografiat totul cu un telefon mobil, a făcut înconjurul lumii. O polițistă din Florida (Statele Unite ale Americii) a cumpărat mâncare pentru un om al străzii. Gestul care a urmat a fost uimitor.

În timp ce se ducea serviciu, Erica Hay - agent de poliție - a fost surprinsă cumpărând micul-dejun unui om fără adăpost. Aceasta nu doar că îi dă de mâncare omului, dar chiar se așează pe jos și mănâncă împreună cu el.

Totul s-a întâmplat pe o bordură din apropierea unei benzinării din Florida (SUA). Polițista s-a dus și a cumpărat un sandviș și o cafea în plus de la un magazin din apropiere, apoi s-a întors sperând ca omul să fie încă acolo. Momentul emoțional a fost imortalizat de o șoferiță care s-a oprit la semafor. Martorul a încărcat fotografia pe un site de socializare.

Când a văzut că toată lumea i-a lăudat pe Internet gestul, Erica Hay s-a justificat: „Nu am avut cu cine altcineva să mănânc micul-dejun în acea dimineață". Erica susține că îi cunoaște pe cei mai mulți oamenil fără adăpost din zonă, dar pe acel bărbat l-a întâlnit pentru prima dată în acea zi. Femeia polișist a adăugat: „Bărbatului îi era foame și a apreciat gestul meu. Este un om bun”.

Imaginile au fost publicate de Tianna Greene, cea care a imortalizat întreaga scenă. „Nu o cunosc, dar o voi aprecia toată viața. Deși am fost binecuvântată să asist doar două minute la acest act de bunătate care cu siguranță a venit din inimă mi-a făcut dimineața mai bună”, a scris Tianna Greene în dreptul imaginilor publicate.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net