Uite cum mă joc cu mâinile mele cele noi

Ultima actualizare:

    Zion este foarte  fericit pentru că  se poate îmbrăca  singur şi poate juca  fotbal american  cu ceilalţi copii
Zion este foarte fericit pentru că se poate îmbrăca singur şi poate juca fotbal american cu ceilalţi copii

Zion Harvey e fenomenal! În 2015, când avea 8 ani, a primit două mâini noi. După opt luni folosea muşchii şi începea să simtă. Acum joacă baseball, basketball şi fotbal american.

Când avea doi ani, Zion şi-a pierdut ambele braţe din cauza unei infecţii. Nici nu învăţase să vorbească bine că viaţa l-a lovit îngrozitor. Însă medicii de la Spitalul de Copii din Philadelphia nu au abandonat speranţa şi după o operaţie maraton de 10 ore, care a avut loc în iulie 2015, micuţul a primit un set de mâini noi. Fiecare nerv, fiecare muşchi în parte au fost îmbinaţi de cei 20 de chirurgi de cioturile braţelor băieţelului. După şase luni băieţelul încorda muşchii. La mai puţin de un an ţinea bâta de baseball în mâini şi lovea cu putere. Mâna stângă e un pic greoaie, dar Zion este incredibil: are o ambiţie incredibilă. „Creierul lui comunică direct cu membrele transplantate, ceea ce e fenomenal”, a declarat pentru FoxNews doctorul L. Scott Levin. Acum băiatul se îmbracă singur, mănâncă şi apucă obiecte.

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net