Cum ar arăta viaţa noastră fără telefoane mobile

Ultima actualizare:

    În ziua de azi, telefoanele mobile sunt nelipsite din viețile oamenilorfoto: Hepta
În ziua de azi, telefoanele mobile sunt nelipsite din viețile oamenilorfoto: Hepta

Telefoanele și dispozitivele mobile sunt din ce în ce mai indispensabile în viețile noastre de zi cu zi. Fie că le folosim pentru a comunica la distanță, fie că le folosim pentru a ne informa sau, pur și simplu, pentru a ne relaxa mintea pe internet, smartphone-urile nu lipsesc aproape niciodată din buzunarele sau gențile noastre.

Pentru a ilustra această dependență de tehnologie, fotograful American Eric Pickersgill a realizat o ședință foto specială. Acesta și-a fotografiat modelele în timp ce acestea își foloseau telefoanele mobile, iar ulterior, el a prelucrat fotografiile în așa fel încât să fie lipsite de orice fel de dispozitiv tehnologic, potrivit ufunk.net.

Iată cum arată viața fără un smartphone în mână

Așa se face că în imagini apar persoane care privesc în gol, cu mâinile întortocheate și în poziții nefirești în contextul în care nu se află nici un obiect acolo. Eric a vrut să surprindă viața de zi cu zi așa cum este ea, populată de tehnologie. Fără telefoane sau tablete, modelele fotografului par a fi niște zombie care au uitat să mai trăiască. Eric Pickersgill a reușit să captureze perfect diferența dintre viața „conectată” și realitate, dar, în special, pericolul pe care dispozitivele mobile îl au asupra interacțiunilor umane.

Click! Mania Mobile are deja 100 de câştigători. Au rămas în joc 1.900 de premii. Citeste click.ro de pe mobil şi joacă şi tu!

image
image
image
image
image
image
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net