Trump nu vrea să dea mână cu un copil aflat în scaun cu rotile. Motivul liderului

Ultima actualizare:

    Trump pare că ignoră copilul aflat în scaun cu rotile însă lucrurile nu par a fi ceea ce parfoto: Captură video
Trump pare că ignoră copilul aflat în scaun cu rotile însă lucrurile nu par a fi ceea ce parfoto: Captură video

Președintele american Donald Trump a fost filmat ignorând complet un băiat cu dizabilități, aflat în scaun cu rotile, care s-a întins de mai multe ori pentru a da mâna cu el, la un eveniment de la Casa Albă.

Știrea revoltătoare apare pe site-ul tabloid Daily Mirror, care, s-ar părea că nu a relatat faptele cap-coadă și a omis să arate pe filmare un aspect extrem de important pentru întreaga situație.

Publicația ignoră o parte a filmării unde copilul în cauză este printre primii pe care președintele american îi salută și chiar petrece ceva timp alături de el, unde poartă și o conversație. În urma știrii false publicate de Daily Mirror, mai multă lume a căzut în capcană, a crezut știrea, și s-a arătat revoltată de gestul lui Trump. Chiar și celebra scriitoare J.K. Rowling, autoarea seriei „Harry Potter” a fost dezgustată de imaginile văzute.

Pe videoul care îl incriminează pe președintele SUA, apar imagini filmate după ce politicianul a rostit un discurs înflăcărat despre sistemul de asigurări medicale. Imaginile îl arată pe Trump dând mâna cu mai mulţi oaspeţi, inclusiv copii, la reşedinţa sa oficială și pare că ignoră un copil aflat în scaunul cu rotile. 

Trump a numit copiii așezați în spatele lui ”victimele Obamacare”. Bineînțeles, clipul cu pricina a fost distribuit în mediul online, unde internauții l-au criticat și jignit aspru pe liderul american. Chiar şi J.K. Rowling, autoarea „Harry Potter”, l-a criticat pe Trump. 

”Cât de uimitor şi cât de oribil, că Trump nu catadicseşte să dea mâna unui băiat care voia doar să îl atingă pe preşedinte”, a scris ea pe Twitter.

Cu toate acestea, într-un alt material video, complet de data aceasta, se poate vedea cum Donald Trump îl salutase deja pe băiat şi chiar petrecuse câteva momente cu el, înainte de a intra în sala în care a ținut discursul.

Cu alte cuvinte, astfel de situații creează ceea ce Trump condamnă aproape în fiecare discurs al său, ”Fake News”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net