Trump crapă de invidie! Pe cine a ținut de mână Melania în primul lor turneu oficial

Ultima actualizare:

    Melania Trump a refuzat gesturile de tandrețe ale soțului ei în primul lor turneu oficialfoto: Getty Images
Melania Trump a refuzat gesturile de tandrețe ale soțului ei în primul lor turneu oficialfoto: Getty Images

Primul turneu oficial pentru Melania și Donald Trump în calitate de președinte și de primă doamnă s-a transformat în turneul gesturilor tandre ratate. Imaginile cu Melania refuzând în mai multe rânduri mâna soțului ei au făcut înconjurul lumii.

A existat însă și un moment de o duioșie rară, a cărui protagosnistă îndelung admirată a fost chiar Melania Trump. Din păcate pentru cel mai puternic om din lume, destinatarul acestui gest nu a fost Donald Trump, ci soția președintelui israelian, Nechama Rivlin.

Scena a fost surprinsă în timpul vizitei oficiale în Israel, din urmă cu o săptămână. Nechama Rivlin și Melania Trump se îndreptau spre sala în care urma să aibă loc conferința de presă, când soția președintelui Reuven Rivlin, bolnavă și dependentă de oxigen suplimentar, a fost nevoită să încetinească pasul.

Atentă, Melania a rămas și ea puțin în urmă, iar în cele din urmă i-a oferit mâna doamnei Rivlin. Nu brațul, așa cum se întâmplă în majoritatea cazurilor în care cineva vrea să ofere sprijin unei persoane bolnave, ci mâna, cu un gest cald, care a topit inimile israelienilor.

Melania Trump with Israel's First Lady Nechama Rivlin holding hands as they walk inside like old friends. Beautiful warm welcome pic.twitter.com/G0p7sLpSqO— Peni Basse (@pmbasse) May 22, 2017

Melania Trump with Israel's First Lady Nechama Rivlin holding hands as they walk inside like old friends. Beautiful warm welcome pic.twitter.com/G0p7sLpSqO

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net