Student obligat să facă sex oral unei femei la o petrecere din campus

Ultima actualizare:

    Un tânăr a fost forțat să îi facă sex oral unei femeiFoto: captură video
Un tânăr a fost forțat să îi facă sex oral unei femeiFoto: captură video

Un videoclip devenit viral pe internet a dus la suspendarea unor studenți de la Universitatea Indiana, din Statele Unite Ale Americii. În filmulețul de 29 de secunde apar mai mulți tineri dezbrăcați care îl obligă pe un băiat să îi facă sex oral unei stripteuze, în campusul facultății. Nu este clar dacă femeia sau bărbatul au fost de acord să ia parte la această scenă.

Se pare că acesta ar fi un ritual de inițiere la care participă studenții care își doresc să intre în frăția Alpha Tau Omega (ATO). Un scandal enorm a pornit în urma publicării videoclipului foarte explicit pe internet. Conducerea universității a anunțat că va suspenda frăția Alpha Tau Omega și că va investiga imediat acest caz, potrivit site-ului gawker.

Nu se cunosc prea multe date despre ceea ce pare a fi începutul unei orgii sau despre cine a publicat videoclipul pe internet, cert este că băiatul din imagini pare forțat de alți studenți să îi facă sex oral unei femei. În filmuleț apar mai mulți bărbați dezbrăcați care țipă la tânăr și îl pun să stea cu capul între picoarele stripteuzei.

Puteți urmări videoclipul aici

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net