Soţul i-a intentat divorţ după ce a fost violată în grup de vecini

Ultima actualizare:

    Femeia a fost făcută de ruşine, iar soţul nu a putut trăi cu gândul acestaFoto: mofopolitics.com
Femeia a fost făcută de ruşine, iar soţul nu a putut trăi cu gândul acestaFoto: mofopolitics.com

Un bărbat a avut o reacţie şocantă faţă de soţia lui, după ce aceasta i-a mărturisit că a fost violată de grup de vecinii lor: a anunţat-o că divorţează.

O femeie de 25 de ani din India, al cărei nume nu a fost făcut public, i-a povestit soţului ei că a fost atacată de vecini în timp ce el se afla la muncă în Dubai (Emiratele Arabe Unite). În loc să-şi manifeste sprijinul pentru ea, bărbatul i-a transmis un sms ce conţinea cuvintele „talaq talaq talaq”. În tradiţia musulmană, „talaq” semnifică divorţ imediat.

„E ultimul lucru la care mă aşteptam de la soţul meu după o căsnicie de cinci ani”, a declarat femeia pentru Daily Mail. „Am crezut că va fi alături de mine, să mă ajute să depăşesc durerea. Dar m-am înşelat. A ales calea cea mai simplă să scape de problema asta, ca un laş, şi a divorţat de mine cu un mesaj”, a continuat ea.

Femeia a rămas şi fără copil, după ce acesta a fost luat de soacră, iar ea a fost aruncată în stradă. „Iniţial, soacra mea a fost alături de mine şi am mers amândouă la secţia de poliţie după viol, apoi s-a răzgândit brusc şi a trecut de partea fiului său. Peste noapte am devenit proscrisă pentru familia mea. Aş fi putut trăi şi cu asta, dar mi-au răpit ultima speranţă, copilul meu. Mi-am pierdut complet dorinţa de a mai trăi”, a mai spus soţia părăsită.

image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net