Și-a ucis mama cu un încărcător de telefon! "A vrut să facă sex cu mine"

Ultima actualizare:

    Tânărul de 19 ani și-a ucis mama strangulând-o cu un cablu de telefonfoto captuă foto/Daily Mail
Tânărul de 19 ani și-a ucis mama strangulând-o cu un cablu de telefonfoto captuă foto/Daily Mail

Fiul unui oligarh rus și-a ucis mama strangulând-o cu un cablu de încărcător pentru telefon într-o cameră de hotel. El pretinde că a recurs la gestul extrem deoarece mama sa a încercat să facă sex cu el, astfel că s-a văzut nevoit să "alunge demonii" care o posedau.

Igor Sosin, în vârstă de 19 ani, și-a recunoscut fapta în fața polițiștilor după ce aceștia au găsit-o pe femeie zăcând într-o baltă de sânge în pat și pe jumătate dezbrăcată, relatează DailyMail.co.uk. Anchetatorii ruși au folosit un manechin pentru ca adolescentul să le demonstreze cum și-a ucis mama prin sufocare și lovituri puternice repetate.

În ciuda evidențelor și a faptei sale deosebit de grave, Igor nu va face închisoare deoarece a fost diagnosticat cu "dezechilibru mintal acut". El va fi trimis în custodia unui spital psihiatric și va fi eliberat doar după ce se va vindeca.

"Nu știu de ce, nu știu ce a fost în capul lui, dar pentru mine părea ca un copil. A mers la analizele de anchetă doar cu mine. Chiar ne-a spus: «Vă voi arăta totul, vă voi spune totul, dar doar dacă ea vine cu mine»", a declarat anchetatoarea Galina Koroliova.

Pictured: Moment billionaire's son re-enacted murdering his mother https://t.co/6cWYv0gV8Y— Alderbrook Community (@AlderbrookC) 26 mai 2016

Pictured: Moment billionaire's son re-enacted murdering his mother https://t.co/6cWYv0gV8Y

Novikova-Sosina, mama lui Igor, l-a dus pe fiul său în orașul Kazan pentru a se trata de dependența sa de droguri. Femeia a fost însă găsită întinsă pe patul camerei de hotel, fără suflare, înconjurată de sânge. Tânărul a declarat polițiștilor că mama sa îi dădea anumite medicamente care îi provocau halucinații. "Am sufocat-o timp de o jumătate de oră. Mulțumit că a murit, m-am așezat pe ea și am început să o lovesc cu toată forța. Am lovit-o în față, nu mai puțin de 20 de lovituri și au fost puternice", a declarat Igor. "Plângeam când o loveam și eram conștient de faptul că acțiunile mele o vor ucide. Am mușcat-o de partea dreaptă a gâtului și i-am simțit sângele șiroindu-mi în gură. I-am văzut sângele curgându-i din față din cauza loviturilor mele. Mi-am ucis mama. Ce-am făcut? Acum, sora mea mai mică a rămas fără mamă. N-ar trebui să mai trăiesc", a mai adăugat adolescentul.

Tot conform afirmațiilor lui, Igor a recurs la crimă deoarece mama lui încerca să-l drogheze pentru a face sex cu el. a refuzat și a încercat să scoată demonii din ea. Judecătorul l-a eliberat însă de răspunderea penală și l-a pus sub tratament medical.

image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net