Şi-a injectat silicon pentru a avea penisul mai mare! Cum arată organul de 4,3 kg FOTO

Ultima actualizare:
Penisul lui Micha Stunz a ajuns să cântărească 4,3 kilograme
Penisul lui Micha Stunz a ajuns să cântărească 4,3 kilograme

Caz absolut incredibil în Germania. Un bărbat a recurs la injecţii cu silicon pentru a avea un penis mai mare.

Micha Stunz, în vârstă de 45 de ani, şi-a mărit penisul atât de mult, încât acum îi este greu să mai facă sex, informează Daily Mail.

Germanul susţine că organul sexual a ajuns să cântărească 4,3 kilograme şi să aibă o lungime de 22,86 cm. ''Nu am făcut asta pentru a mă simţi mai frumos, ci pentru că mă simt mai bine aşa. Încă de mic copil nu m-am simţit bine în pielea mea, de aceea am avut ocazia să-mi schimb penisul aşa cum mi-am dorit'', a precizat el.

Deşi medicii l-au avertizat că riscă infecţii grave, acesta a mărturisit că se simte foarte bine acum. Doctorul Aref el Seweife, urolog de de profesie, declară că injectarea cu silicon în penis poate duce la infecţie, care până la urmă îi va mutila organul sexual. ''În cazuri mai grave, testiculele mor'', a precizat medicul, potrivit Daily Mail.

El susţine că e o persoană extrem de timidă în viaţa de zi cu zi
El susţine că e o persoană extrem de timidă în viaţa de zi cu zi

''Oamenii din jurul meu mă întreabă de ce zona mea intimă are modificări la dimensiune. Dacă o femeie îşi măreşte sânii cu silicon, nimeni nu are nimic de comentat despre asta. Dacă un bărbat îşi face ceva asemenător cu trupul său, este un subiect discutat'', a mai spus acesta.

Micha acceptă sfaturile de la specialişti şi consideră că duce o viaţă normală: "Mă duc la muncă, în cluburi, merg chiar şi la film, la alimentară. De obicei, încerc să fac lucrurile în condiţii de siguranţă pentru a nu ieşi prea mult în evidenţă. Nu îmi este deloc uşor atunci când vreau să cumpăr o pereche de pantaloni. Îmi este destul de greu şi să fac sex, din cauza dimensiunii''.

Curios este faptul că, deşi a optat pentru o mărire a organului genital, implantul de silicon nu îi aduce niciun fel de plăcere fizică, iar sexul este practicat cu greutate. Nici erecţia nu este una normală, şi orice creştere a penisului în erecţie nu este vizibilă datorită siliconului. Deşi viaţa lui sexuală este limitată, Micha spune că penisul gigant îl face să fie mai creativ în dormitor.

Pentru a-şi transporta ''bijuteria'' în siguranţă, el foloseşte un ghiozdan, care îl ajută să îşi ascundă ''umflătura''. Ba mai mult de atât, Micha Stunz se abţine să povestească oamenilor despre schimbările fizice prin care a trecut, şi îi este teamă că viitorii parteneri vor ajunge să îl iubească doar pentru trupul său.


    El susţine că e o persoană extrem de timidă în viaţa de zi cu zi foto: Vice
El susţine că e o persoană extrem de timidă în viaţa de zi cu zi foto: Vice
image
image
image
image
image
image
echinoctiul 2019 primavara jpeg
ninsori si ger in martie getty jpg
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net