Şi-a făcut grătar pe lavă

Ultima actualizare:
Bucatărul spune că friptura e mai gustoasă
Bucatărul spune că friptura e mai gustoasă

Bucătarul american Sam Bompas prepară cea mai bună friptură din lume.

Cel puţin aşa susţin toţi cei care au gustat-o. Secretul este că o prepară la grătar pe lavă vulcanică, la temperatura de 1.500 de grade Celsius.

Bucătarul poartă echipament special
Bucătarul poartă echipament special

Lava este produsă de profesorul Robert Wysocki şi echipa sa de la Universitatea Syracusa, care au reuşit să creeze “un vulcan artificial” într-un furnal. Pentru a prăji carnea pe lavă, Bompas foloseşte un echipament special de protecţie. El spune că friptura e mai gustoasă fiindcă se prepară la temperaturi foarte înalte fără să se degaje fum.


    Bucatărul spune că friptura e mai gustoasă
Bucatărul spune că friptura e mai gustoasă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
monezi jpeg
pansies 7210851 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net