Schwarzenegger și Macron se folosesc de Trump pentru a colabora

Ultima actualizare:

    Arnold și MAcron s-au întâlnit la Palatul Elyseefoto: EPA
Arnold și MAcron s-au întâlnit la Palatul Elyseefoto: EPA

Fostul guvernator al Californiei, Arnold Schwarzenegger a publicat un filmuleț în care apare alături de președintele Franței, Emmanuel Macron, spunând că s-au întâlnit să discute probleme legate de mediul înconjurător. Macron l-a primit pe Arnold la Palatul Elysee și au zâmbit pe toată durata întâlnirii, semn că cei doi se înțeleg de minune și împărtășesc aceleași principii de viață.

Actorul și politicianul republican a publicat pe Twitter un filmuleț alături de Emmanuel Macron, scriind în centrul acestuia că președintele este un lider minunat.


    Cei doi bărbați și-au nzâmbit pe toată durata întâlniriifoto: EPA
Cei doi bărbați și-au nzâmbit pe toată durata întâlniriifoto: EPA

”Sunt aici cu președintele Macron și vorbim despre problemele mediului înconjurător și despre un viitor mai verde” se aude Schwarzenegger pe filmare la Palatul Elysee, înainte de a-i da cuvântul președintelui francez.

”Și ne-am unit pentru a face planeta minunată din nou”, a adăugat convins Macron. Noul președinte al Franței a luat sloganul campaniei electorale al lui Donald Trump, ”Make America Great Again” și l-a transformat în ”Make Our Planet Great Again”, atrăgând atenția oamenilor din întreaga lume că indiferent de locul în care trăim, cu toții avem aceleași responsabilități față de ”căminul” nostru.

”Oriunde trăim, oriunde ne aflăm, cu toții împărtășim aceleași responsabilități. Să facem planeta noastră minunată din noi”, a declarat Macron.

Arnold a primit un titlu de onoare al legiunii franceze în aprilie, iar vineri, 234 iunie, actorul a avut parte de o întâlnire minunată, cupă cum chiar el a spus, cu noul președinte al Franței. Fostul star de la Hollywood a nu este de acord cu Donald Trump în multe privințe, însă faptul că a retras America din acordul climatic de la Paris l-a făcut să ia inițiativă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net